Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Son Dakika: Dilan Polat Röportaj CEZAEVİ FLAŞ AÇIKLAMA! Dilan Polat Çıktı Mı Son Dakika

Tüm Türkiye’nin konuştuğu Dilan Polat tutukluluğu devam ederken flaş röportaj geldi. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarıyla tutuklanan Engin Polat Dilan Polat dakika gelişmesi geldi. Günlerdir cezaevinde olan Dilan Polat mal varlıkları hakkında flaş açıklama yaptı. İşte Dilan Polat son dakika haberi..

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Dilan

Dilan Polat çıktı mı son dakika araştırması yapan vatandaşlara flaş haber geldi. Eşi Engin Polat ile gece vakti evlerinden alınan Dilan Polat bir daha eve dönemedi. Tutukluluğu devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat gelişmeleri anbean takip edildi. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlaması olan Dilan Polat ile eşi Engin Polat flaş gelişme yaşandı. Hakkındaki suçlamalara ne cevap verdiği merak edilen Dilan Polat röportaj geldi. Milyonlarca takipçinin Dilan Polat nereli, Dilan Polat kaç yaşında, Dilan Polat avukatı kim sorularının yanıtı  geldi. Dilan Polat tahliye mi oldu merak eden kullanıcılara Dilan Polat son dakika haberi geldi. İşte el konulan mal varlıkları için konuşan Dilan Polat son durum..

DİLAN POLAT ÇIKTI MI SON DAKİKA

Çorlu yüksek güvenlikli cezaevinde kalan sosyal medya fenomeni Dilan Polat avukatı aracılığıyla yöneltilen bir dizi soru yanıtladı. Tüm Türkiye’nin merak ettiği mal varlığı konusuna dair açıklamalarda bulunan Dilan Polat çıktı mı son dakika açıklaması geldi. Hakkındaki iddialardan cezaevindeki yaşantısına varana dek tüm merak edilenleri yanıtlayan Dilan Polat açıklama yaptı. Demir parmaklıklar ardında günlerinin nasıl geçtiğini merak eden hayranlarına yanıtlar geldi. Her şeyi anlatan Dilan Polat masum olduklarını ve el konulan mal varlıklarını bir gün geri alacaklarını söyledi.

DİLAN POLAT KAÇ YIL CEZA ALDI?

Türkiye gündeminden düşmeyen Dilan Polat Engin Polat davasındaki son durum merak edildi. “‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi’, ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ ve ‘Vergi Kanunu’na muhalefet’ suçlarından 5 Kasım’dan beri cezaevinde olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın sürekli oğlu Milan Efe’yi sayıkladığı söylendi. Merak konusu olan Dilan Polat son durumundan bahseden avukatı Hüseyin Kaya, “Ben gittiğimde hep ağlıyor. Sohbet ediyoruz ama oğlunu sayıklayıp ağlıyor. Oğlunun ona söylediği cümleleri tekrarlıyor hep. Ben ruh halini çok sağlıklı bulmuyorum. Engin ile telefonla görüşüyor ara sıra” dedi. Henüz savcı iddianamesi hazırlanmadığı için Dilan Polat ile eşi Engin Polat cezası belli olmadı.