Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Şubeleri Kaç Tane? Dilan Polat Şubeleri Kapandı Mı? Dilan Polat Polikliniği

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialarla gündem olan Dilan Polat şubeleri mercek altına alındı. Türkiye’nin birçok ilinde şubeleri bulunan Dilan Polat poliklinikleri son durum merak edildi. Dilan-Engin Polat’a ait iş yerlerine maliye ekipleri baskın yaptı. Olayın ardından Dilan Polat’ın hangi şubesinde arama yapıldığı merak konusu oldu. Peki, Dilan Polat şubeleri kapandı mı? İşte Dilan Polat poliklinikleri..

Kara para aklama ve

Dilan Polat son dakika haberi geldi. Haklarında “Kara para aklama’ ve “Vergi kaçırma” iddiaları bulunan Dilan ve Engin Polat’ın yurtdışına çıkışları yasaklanmış, malvarlıklarına el konulmuştu. Türkiye’nin dört bir yanında merkezi bulunan Dilan Polat’ın kozmetik ürünlerinin satışı durduruldu. Müşterilerine para iadesi yapmayan Dilan Polat ile eşi Engin Polat’a ait iş yerlerinde maliye ekipleri arama yaptı. Flaş baskının ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı kararı ile şirketlerdeki dijital materyallere da el koyuldu. Son dakika gelişmesinin ardından hangi şubelerde baskın yapıldığını merak eden vatandaşlar Dilan Polat kayseri, Dilan Polat olayı nedir, Dilan Polat polikliniği, Dilan Polat çekmeköy, Dilan Polat Antalya, Dilan Polat Eryaman, Dilan Diamond, Dilan Polat Eyüp, Dilan Polat şirketleri, Dilan Polat Gebze sorguladı. Peki, Dilan Polat kaç şubesi var? Dilan Polat hangi şubelerde arama yapıldı? İşte merak edilen Dilan Polat şubeleri…

DİLAN ENGİN POLAT BASKIN

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda şirketler hakkında arama, el koyma ve inceleme kararı çıktı.  Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında soruşturma başlattı. Şüpheliler hakkında yurt dışına çıkış yasağının yanı sıra adli kontrol tedbiri uygulandı. Şüphelilerin tüm malvarlıklarına el konuldu. Bugün sabah saatlerinde Maliye ve polis ekipleri Dilan Polat ve eşi Engin Polat’a ait firmalara baskın düzenledi. İki isme ait 15 şirkette arama başlatan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri arama ve el koyma işlemi yaptı.

DİLAN POLAT ŞUBELERİ 

Türkiye’nin dört bir yanında güzellik merkezi bulunan Dilan Polat şubeleri araştırıldı. Adana’dan Mardin’e, Gaziantep’ten Samsun’a değin Türkiye’nin farklı noktalarında şubeleri bulunan Dilan Polat en son merkezini Şanlıurfa’da açtı. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın pek çok ilde bulunan güzellik merkezlerinin kapanma kararı olduğu henüz bilinmiyor. Yurdun pek çok farklı şehrinde yer alan Dilan Polat güzellik merkezlerinde Dilan Polat’ın seçtiği influencer olan kişiler yer alıyor. Şubelerin tanıtımlarını takipçilerine yapan yetkili kişiler özellikle Instagram hesaplarını aktif kullanıyor.