Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DİLAN POLAT TAHLİYE SON DAKİKA KARAR: Dilan Polat Tahliye Olacak Mı? Dilan Polat Cezaevinden Çıkacak Mı?

Kasım ayından bu yana tutuklu olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat intihar gelişmesi ardından son durum merak konusu oldu. Kara para aklama soruşturmasında tutukluluğu devam eden Dilan Polat cezaevinde sinir krizi geçirip kendine zarar verdi. Dilan Polat avukatı tahliye istedi. Peki, Dilan Polat tahliye olacak mı? İşte yanıtı..

Kasım ayından bu yana

Sosyal medyanın en çok konuştuğu Dilan Polat gelişmeleri anbean takibe alındı. Çengelköy’de bulunan lüks villalarında gözaltına alınan Dilan Polat ile eşi Engin Polat tutuklandı. Polat ailesinden birçok kişinin tutukluluğu devam ederken Dilan Polat son durum mercek altına alındı. Lüks yaşantısıyla odak noktası olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevi şartlarına daha fazla dayanamadı. Geçtiğimiz günlerde cezaevinde intihara kalkıştığı öğrenilen Dilan Polat son dakika karar tahliye çıkacak mı merak konusu oldu. Peki, Dilan Polat tahliye olacak mı? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı? İşte merak edilenler..

DİLAN POLAT TAHLİYE OLACAK MI?

Dilan Polat tahliye oldu mu merak eden kullanıcılar araştırmaları sıklaştırdı. Kasım ayından bu yana tutuklukları devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 16 şüpheli henüz cezaevinden çıkmadı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma sürüyor. Geçtiğimiz günlerde tutuklu olan Dilan Polat’ın intihara kalkıştığı biliniyor.

DİLAN POLAT CEZAEVİNDEN ÇIKACAK MI?

Dilan Polat son dakika karar avukatı tahliye talebinde bulundu ancak henüz bir karar verilmedi. “Suç örgütü kurma ve üye olma”, “mal varlığı değerlerini aklama” ve “yasadışı bahis” suçlarından yaklaşık 6 aydır tutuklu bulunan Dilan Polat için dilekçe verildi. Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu olan Dilan Polat’ın kendisini kesici aletle yaraladığı ve sağlık sorunlarının tehlike arz ettiği için serbest kalması talep ediliyor. Savcılık Dilan Polat’ın cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediğini öğrenmek için Adli Tıp Kurumundan rapor bekliyor. Dilan Polat için tahliye kararı alındığında haberimizde yer vereceğiz.