Dilan Polat ve Engin Polat çifti neden adreslerini değiştirdi?

Dilan Polat ve Engin Polat çifti neden adreslerini değiştirdi?

Kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çiftinin adres değişiklikleri sorgulama sürecinde önemli bir konu oldu. Çift, sorguda neden adres değiştirdiklerine dair farklı açıklamalar yaptı. Dilan Polat, adres değişikliğinin avukatlarının isteği üzerine yapıldığını belirtirken, Engin Polat ise tebligatların gelmesi ve öğrenilmesi amacıyla adres değişikliği yaptığını ifade etti.

Operasyon ve Sorgulama Detayları

Dilan Polat, 3 Kasım'da poliste verdiği 31 sayfalık ifadede adres değişikliği sorusunu yanıtladı. Operasyonda gözaltına alınan Engin Polat da aynı gün 43 sayfa süren bir sorguda benzer soruları yanıtladı.

Adres Değişikliği Tarihleri

Dilan ve Engin Polat çiftinin adres değişiklikleri operasyondan önce gerçekleşti. Dilan Polat, 31 Mart 2021 ile 6 Ekim 2023 arasında Ataşehir'de oturmuş, 6 Ekim'de adresini Beykoz olarak değiştirmiş. Engin Polat ise, 5 Mart 2021 ile 27 Ekim 2023 arasında Ataşehir'de Dilan Polat ile birlikte oturmuş, daha sonra 27 Ekim'de adresini Sancaktepe olarak güncellemiş.

Çiftin İfadeleri ve Gerçekler

Operasyon sonrasında ortaya çıkan ifadelere göre, çiftin daha önce "Çocuklarımızın okulu için adres değiştirdik" şeklindeki haberlerin doğru olmadığı anlaşıldı. Çiftin ayrı adreslerde görünmesine rağmen aynı adreste yakalanmaları dikkat çeken bir detay oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ