Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat, yeni şarkısını görücüye çıkardı!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklandıktan 10 ay sonra tahliye olan Dilan Polat, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kara para aklama ve

Cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medyada paylaşımlarına ara vereceğini belirten Dilan Polat bu sözünü çabuk unuttu. Her gün paylaşımlarını dozajını arttırarak sürdüren Polat önceki  gün cezaevine girmeden önce yaptığı şarkısını görücüye çıkardı.

EŞİNDEN UYARI ALDI

Şarkının bir bölümünü yayınlayan ünlü fenomen şarkının bir bölümünde geçen ‘Biz yeni gelmedik, geri geldik’ sözleri dikkat çekti. Yaptığı bu paylaşımlarıyla sosyal medyada tepki çeken Polat ‘ Beni merak edip takip edip destekleyenler kızanlardan daha fazla çok izleniyorum’ diyerek eleştirileri dikkate almadığını bu sözlerle ifade etti. Polat’ın paylaşımlarına tepki sadece halktan değildi. Eşinin her halini kameraya alan ve bunu paylaşan Dilan Polat eşi Engin Polat’tan da uyarı aldı. Aileye yakın dostlardan edinilen bilgiye göre bu paylaşımlar sebebiyle evde büyük tartışmalar yaşandığı Engin Polat’ın bu konudaki uyarılarını eşinin dikkate almamasının evde büyük gerginliklere neden olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kara para aklama ve vergi
Sıradaki Haber Dilan Polat yeni şarkı çıkardı!