Dilek Taşı 10 Bölüm Full HD İzle! 15 Kasım Dilek Taşı Son Bölüm Youtube Tek Parça

Çarşamba gününün gelişiyle Dilek Taşı yeni bölüm incelemeleri hızlandı. 15 Kasım Çarşamba akşamı sevenleriyle buluşacak Dilek Taşı 10. bölüme Figen damga vurdu. Geçmişiyle ilgili tüm gerçekleri öğrenen Figen'in kafası karıştı. Bir yanda anne bildiği Asuman bir yanda Macide'nin söyledikleriyle şaşkına dönen Figen'in sır perdesi aralandı. İşte Dilek Taşı 10 bölüm full HD izleme ekranı..

Her hafta çarşamba günleri yayınlanan Dilek Taşı dizisi yeni bölüm geldi. 15 Kasım Çarşamba gününün gelişiyle izleyiciler Dilek Taşı yeni bölüm beklemeye koyuldu. Sevilen dönem dizisi için geri sayım başladı. Bu akşam saat 20.00'da yeni bölümü yayınlanacak Dilek Taşı dizisinde Figen'in tüm geçmişi ortaya saçıldı. 15 Kasım Çarşamba akşamı 10. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak Dilek Taşı dizisinde Rona’ların yıllardır herkesten gizlediği sır sonunda ortaya çıktı. Köşkte yer yerinden oynadı. Figen, Aras Rona’nın kızı olduğunu öğrenince hem Rona’larla hem de Ömer ve Asuman’la geçmiş hesaplaşmasına başladı. Peki, şimdi neler olacak? İşte Dilek Taşı 10. bölüm full HD izleme ekranı..

KANAL D DİLEK TAŞI 10. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLEK TAŞI 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

10. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Dilek Taşı yeni bölümde Figen'in Rona’ların yıllardır herkesten gizlediği kızı olduğu açıklanıyor. Sırrın ardından köşkte yer yerinden oynuyor. Figen, Aras Rona’nın kızı olduğunu öğrenince hem Rona’larla hem de Ömer ve Asuman’la geçmiş ile ilgili hesaplaşmaya başlıyor. Aras, Figen’in kızı olması ile ilgili ne yapacak merak konusu oluyor. Figen kaldıramadığı bu gerçek karşısında evi terk edince olanlar oluyor. Asuman ve Ömer, Figen’in evi terk ettiğini anlayınca Mustafa’dan yardım istiyor. Son günlerde Figen'e en yakın ismin Mustafa olduğu görülüyor. Macide tüm bu yaşananların üzerine Figen ve ailesini köşkten kovmaya çalışıyor. Ömer ve ailesi bu durum karşı çıkıyor. Mustafa, kazanmaya çalıştığı özgürlüğü ve kanıtlamaya çalıştığı suçsuzluğu için tehlikeli yollara atılıyor. Bu yolda Harun Bey ile ilgili gerçeklere ulaşıyor. Sevda, Figen’in kardeşi olduğunu hazmedemiyor. Eve gelen gizemli misafirler tüm köşkü şaşırtıyor. Sevda’nın planı ne 15 Kasım Çarşamba yayınlanacak Dilek Taşı 10. bölümde..

Dilek Taşı 10 Bölüm Full HD İzle! 15 Kasım Dilek Taşı Son Bölüm Youtube Tek Parça - Resim : 1

DİLEK TAŞI OYUNCULARI

Dönem dizisi Dilek Taşı oyuncuları arasında Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Kürşat Demir, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Lena Naz Kalaycı, Ömer Toprak Yılmaz, Çiçek Dilligil gibi isimler var.