Dilek Taşı 11 Bölüm Full İzle Tek Parça! Dilek Taşı Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Dilek Taşı yeni bölüme Ömer'in ölümü damga vurdu. Gerçek ailesinin Ronalar olduğunu öğrenen Figen baba acısıyla sarsıldı. 22 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelen Dilek Taşı 11. bölümde Figen'in Sinan'ın ablası olduğu ortaya çıktı. Janti Kemal giriş yaptı. İşte Dilek Taşı 11 bölüm full HD izleme ekranı..

Bugün hangi diziler var araştırması yapan izleyicilere Dilek Taşı bilgisi geldi. Her hafta çarşamba günleri ekrana gelen Dilek Taşı dizisinde intikam ateşi yanmaya başladı. Cemal Toktaş'ın hayat verdiği Janti Kemal diziye giriş yaptı. Mustafa ile Janti Kemal arasındaki bağlantıyı merak eden izleyiciler Dilek Taşı yeni bölüm araştırmalarına yoğunlaştı. 22 Kasım Çarşamba günü saat 8'de yayına girecek Dilek Taşı yeni bölümde Ömer'in selası okundu. Çocukluğundan beri gerçek ailesini yanlış bilen Figen tüm sırları öğrendi. Figen'in Sinan'ın ablası olduğunu itiraf eden Ömer son nefesini verdi. 22 Kasım Çarşamba gün ekrana gelecek Dilek Taşı yeni bölümde Figen'in Ronalarla hesaplaşması başladı. Peki, Dilek Taşı Mustafa ile Janti Kemal arasında neler olacak? İşte Dilek Taşı 11. bölüm full HD izleme ekranı..

22 KASIM ÇARŞAMBA DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLEK TAŞI 11. BÖLÜM ÖZETİ 22 KASIM 2023

Bu akşam 11. bölümüyle ekrana gelen Dilek Taşı yeni bölümde Ömer'in ölümü herkesi yıkıyor. Figen ve ailesini zor zamanlar bekliyor. Hiç beklenmeyen bir anda Figen’in en çok güvendiği insan olan Ömer’in yokluğu herkes üzerinde etkisini gösteriyor. Sevda’nın davet ettiği Bolatlılar köşkte büyük bir şok etkisi yaratıyor. Sevda, Kenan’ı kurtarmak uğruna kabul etmek zorunda kaldığı bu evlilik şantajından kendisini kurtarmayı başarabilecek mi merak ediliyor. Vedalaşma zamanı gelip çatıyor. Figen ve Mustafa arasında esmeye başlayan aşk rüzgarları büyük değişimler doğuruyor. Kenan'la evlenmeyeceğini söyleyen Figen, Mustafa'yla yeni yollara çıkıyor. Köşke gelen Sinan’ın doktoru test sonuçlarında Figen ile Sinan'ın tam uyumlu olduğunu açıklıyor. Macide test sonuçlarını öğrenince olanlar oluyor ve Ömer'in selası okunuyor. Janti Kemal'in intikam ateşiyle yanıp kavrulması herkesi tedirgin ediyor. Peki, Janti Kemal ile Mustafa'nın bağlantısı ne? Duygu yüklü Dilek Taşı yeni bölüm bu akşam!

Dilek Taşı 11 Bölüm Full İzle Tek Parça! Dilek Taşı Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça - Resim : 1

DİLEK TAŞI OYUNCULARI

Dönem dizisi Dilek Taşı oyuncuları arasında Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Kürşat Demir, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Lena Naz Kalaycı, Ömer Toprak Yılmaz, Çiçek Dilligil gibi isimler var.

DİLEK TAŞI 11. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN