Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilek ve Oktay iddialı: İttifakımıza en çok oyu Kartepe’den vereceğiz

MHP Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek ve BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay gazetemizi ziyaret ederek yerel seçimlerle ilgili ‘kazanacağız’ mesajı verdi.

MHP Kartepe İlçe Başkanı

Milliyetçi Hareket Partisi Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek ve Büyük Birlik Partisi Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlamak için gazetemizi ziyaret etti. İki başkan ziyaretleri sırasında yerel seçimlerle ilgili mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

DİLEK: SÜREKLİ SAHADAYIZ

MHP Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek cumhur ittifakı olarak seçime hazır olduklarının altını çizerek, “Bizim için adayın hangi partiden gösterileceğinin bir önemi yok. Cumhur ittifakı için zaten sürekli sahadayız.

“HEDEFİMİZ YAPIYI KORUMAK”

Hedefimiz Kocaeli’de cumhur ittifakına en çok oyu kazandıran ilçe yapısını devam ettirmek. Adayımız belli olunca tüm ittifak ortakları olarak adayımıza sahip çıkacağız” dedi.

OKTAY: KARTEPE’DE GÜÇLÜYÜZ

Cumhur ittifakının Kartepe’de çok güçlü olduğunu dile getiren BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay ise, “Kartepe cumhur ittifakının en güçlü olduğu kalelerden biri.

“2019’UN ÜZERİNE KOYACAĞIZ”

Aday belirlendiği anda, çalışmalarımızı daha çok hızlandıracağız. İlimizde cumhur ittifakına en çok oyu Kartepe’den vereceğiz. 2019 yerel seçimlerinin de üzerine koyacağız” ifade etti.