Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dileyen 50, dileyen 100 bin TL çeksin! Bu kadar düşük faiz başka hiçbir bankadan gelmez! Acele edin

Nakde sıkışan vatandaşların yüzünü güldürecek olan haber bugün sabah saatlerinde TEB’den geldi. TEB, düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu. İşte TEB’in düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası…

Nakde sıkışan vatandaşların yüzünü

Başlayan politika faizi artışının ardından yükselen piyasa faizleri, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını da yüzde 5 bandına kadar yaklaştırdı. Bu nedenle nakde sıkışık olanlar için daha çok önemli hale gelen düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları, son zamanların en çok ilgi gören kampanyalarının da biri olmaya başladı. Bu kampanyalar kapsamında bankalardan gelen açıklamalar, nakde sıkışık olanlar tarafından an ve an takip edilmeye devam edilirken; bugün bir açıklama da TEB’den geldi.

Türk Ekonomi Bankası olarak da bilinen ve kısaca TEB olarak adlandırılan özel banka, yeni ayın en düşük faiz oranlarından birini ihtiyaç kredileri için açıkladı. Bu kapsamda birçok nakde sıkışık olanın yüzünü güldürecek bir oran belirlemiş olan TEB, piyasanın çok altında kalan faiz oranıyla dikkat çekti. Yapmış olduğu açıklama kapsamında geri ödemelere ilişkin kolaylıklar da sunan TEB, geri ödemeleri esnettiğini bildirdi. İşte TEB’in düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası ve kampanya koşulları…

TEB’DE İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ DÜŞÜK TUTULUYOR

Nakde sıkışık olanların imdadına yetişen bir kredi kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan TEB, ocak ayı ihtiyaç kredisi faiz oranını açıkladı. Bu ay itibariyle kredi çekmek isteyenlere yüzde 2,79 ile 2,99 arasında kredi kullanımı sağlayacak olan TEB, piyasanın çok altında bir faiz oranı belirledi. Başvuruları hem mobil hem de fiziki şubelerinden almaya başlamış olan TEB’den asıl müjdeli haber ise, kredi geri ödemelerinde zorlanacağını düşünen vatandaşlar için geldi.

TEB’DE DİLEYEN GERİ ÖDEMELERİ ERTELEYEBİLİYOR

İhtiyaç kredilerinde azami vade oranını 36 ay olarak belirlemiş olan TEB, 50 bin TL’ye kadar olan tüm kredilerin 36 ay taksitle kullanılabileceğini bildirdi. 50 bin 1 TL ila 100 bin TL arasındaki kredileri 24 ay taksitle sağlayan TEB, 100 bin TL’nin üzerindeki krediler için ise 12 ay vade yapılabileceğini belirtti. Geri ödemelere ilişkin esneklik müjdesini de veren TEB, açıklamasında kredi geri ödemelerinin dileyen müşterileri tarafından 3 aya kadar ertelenebileceğini duyurdu.