DİLOVASI SEÇİM SONUÇLARI 2024: Dilovası Yeni Belediye Başkanı Kim Oldu? Kocaeli Dilovası 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları

Kocaeli’nin merakla beklenen ilçelerinden olan Dilovası ilçesinde son durum ne? 31 Mart Pazar günü sandık başına giden Dilovası seçmenler yeni belediye başkanını belirledi. Dilovası ilçesine ait yerel seçim sonuçları araştırıldı. Peki, Dilovası yeni belediye başkanı kim oldu? İşte detaylar..

DİLOVASI SEÇİM SONUÇLARI 2024: Dilovası Yeni Belediye Başkanı Kim Oldu? Kocaeli Dilovası 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları

Sabah 08.00'da başlayan oy kullanma süreci 17.00'da sona erdi. Yerel seçimler için oylar sayılırken en çok merak edilen ilçelerden biri de Dilovası oldu. Peki Dilovası'nın başkanı kim oldu?

DİLOVASI'NA KİM BAŞKAN?

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı belirlendi ve şimdiye kadar adaylar arasında yarışan Yakup Türk, Ramazan Ömeroğlu, Emin Yılmaz, Ercan Oğuz arasından kimin kazandığı açıklanacak. YSK’nın yayın yasağını kaldırmasının ardından, sandıklardaki son durum açıklanmaya başladı. Peki Dilovası 5 yıl yönetecek olan başkan kim oldu?

DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI HANGİ PARTİDEN?

31 Mart Dilovası yerel seçim sonuçlarına ilişkin kesin bilgiler henüz açıklanmadı. Ancak, 61 milyondan fazla seçmenin oy kullanma hakkı olduğu bu yerel seçimlerde oy sayımı devam ediyor. YSK, seçim yasaklarını kaldırdıktan sonra Dilovası'nın yeni başkanını ilan edecek. Biz de www.noktagazetesi.com.tr olarak, 31 Mart Dilovası yerel seçim sonuçları açıklandığında haberi sizlerle paylaşacağız. Detaylar için beklemede kalın.

KESİN OLMAYAN SONUÇLARA GÖRE...

Kocaeli Dilovası ilçesindeki resmi olmayan sonuçlara göre 8717 oy alarak yüzde 32,61'ine ulaşan Cumhur İttifakı AK Parti belediye başkan adayı Ramazan Ömeroğlu Belediye Başkanı seçildi. Ramazan Ömeroğlu'nun en yakın adayı DEM adayı Mustafa Avcı 7.174 oy aldı oyların %26,84lük dilimine sahip oldu. yine resmi olmayan sonuçlara göre İYİ Parti 4.940 oy alarak oyların yüzde %18,48'ine sahip oldu.

DİLOVASI SEÇİM SONUÇLARI 2024: Dilovası Yeni Belediye Başkanı Kim Oldu? Kocaeli Dilovası 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları - Resim : 1

RAMAZAN ÖMEROĞLU KİMDİR?

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde AK Parti’nin Belediye Başkan adayı olan Ramazan Ömeroğlu, 1968 yılında Ağrı’nın Hamur ilçesinde doğmuştur. 1974 yılından itibaren Dilovası’nda yaşayan Ömeroğlu, lise eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına adım atmış ve uzun yıllardır Dilovası’nda faaliyet gösteren Sürlim İnşaat firmasının sahibi konumundadır.

Ramazan Ömeroğlu, siyasi kariyerine Refah Partisi Belde Gençlik Kolları Yöneticiliği ile başlamıştır. Daha sonra Fazilet Partisi Belde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2000 yılında Saadet Partisi’nin Kurucu Belde Başkanlığı görevini üstlenmiş ve 2002 yılında AK Parti’ye geçiş yaparak Seçim İşlerinden Sorumlu Belde Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir.

AK Parti’nin Dilovası İlçe Teşkilatı’nda uzun yıllardır çeşitli kademelerde görev alan Ramazan Ömeroğlu, belediye başkanlığı için adaylığını açıklamıştır. Ömeroğlu, siyasi ve sosyal geçmişiyle seçmenlerin dikkatini çekmeye devam etmekte ve Dilovası’nın geleceği için kritik bir dönemeçte aday olarak belirlenmiştir.

Tavşancıl’da ikamet eden Ramazan Ömeroğlu, İngilizce dilini iyi derecede bilmektedir. Evli ve beş çocuk babasıdır. Aile hayatına verdiği önem ve kişisel özellikleriyle de tanınan Ömeroğlu, Dilovası’nın kalkınması ve ilerlemesi için kararlı bir duruş sergilemektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ