Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DINAMO MINSK LUDOGORETS maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? 

Ludogorets Dinamo Minsk karşı karşıya geliyor. Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Ludogorets Dinamo Minsk Luka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…  

Ludogorets Dinamo Minsk karşı karşıya

Ludogorets, son maçlarında hem savunma hem de hücumda dengeli bir performans sergiliyor. Özellikle hazırlık maçlarında ve ligde aldığı galibiyetler, takımın formda olduğunu gösteriyor. İlk maçta kendi evlerinde oynayacakları için bu avantajı iyi kullanmak isteyeceklerdir. Dinamo Minsk ise son dönemde oldukça etkileyici bir performans gösteriyor. Savunma ve hücum anlamında güçlü bir takım olduklarını kanıtladılar. 

İki takım da formda ve bu da maçın oldukça çekişmeli geçeceğine işaret ediyor. Ludogorets, ev sahibi avantajını kullanarak ilk maçta üstünlük sağlamaya çalışacaktır. Ancak Dinamo Minsk, deplasmanda alacağı bir golle ikinci maç için avantaj yakalamayı hedefleyecektir. 

Ludogorets ilk maça çok hızlı başlayarak 45 dakikada skoru 2-0’a getirdi ve ikinci yarıda vites düşürse de skoru korumayı bildi. Sezonun başı olması itibariyle henüz beklenen ritmi bulamadılar ancak istedikleri skoru almayı başardılar. Dinamo’nun ligi devam ediyor ancak Bulgaristan deplasmanında hayal kırıklığı yaşadılar.

Ludogorets, son dönemde güçlü bir performans sergiliyor. 19 Mayıs’ta Cherno More’ye 4-0 yenildikten sonra, 22 Mayıs’ta L. Plovdiv’i 3-0 yendi. 26 Mayıs’ta Levski Sofia’ya 1-0 yenildiler, ancak 19 Haziran’da ND Primorje’yi 5-0, 23 Haziran’da S. Bratislava’yı 1-0 ve 26 Haziran’da St. Gallen’i 2-0 yendiler. 29 Haziran’da Universitatea’yı 4-1, 10 Temmuz’da D. Batumi’yi 3-1 mağlup ettiler. Ancak, 17 Temmuz’da D. Batumi’ye 1-0 yenildiler. Son olarak, 21 Temmuz’da CSKA Sofia’yı 1-0 yendiler. 

Dinamo Minsk de son dönemde iyi bir performans sergiliyor. 1 Haziran’da Dinamo Minsk, Arsenal Dzyarzh’a 2-1 yenildi ancak aynı gün Arsenal Dzyarzh’ı 2-1 yendi. 8 Haziran’da FC Minsk’i 4-0, 15 Haziran’da Slutsk’u 5-0 ve 19 Haziran’da Miory’yi 8-0 mağlup ettiler. 23 Haziran’da Neman’ı 2-1, 29 Haziran’da BATE Borisov’u 2-0 yendiler. 4 Temmuz’da Dinamo Brest’i 1-0 yendiler. 10 Temmuz’da Pyunik ile 0-0 berabere kaldılar ve 16 Temmuz’da Pyunik’i 1-0 yendiler. 

LUDOGORETS DINAMO MINSK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?  

Ludogorets Dinamo Minsk maçıyla devam ediyor Ludogorets Dinamo Minsk Karşılaşması 22.00’da yayınlanacak.  

MUHTEMEL İLK 11’LER:   

Ludogorets Razgrad 

Sergio Padt, Edvin Kurtulus, Aslak Witry, Son, Deroy Duarte, Jakub Piotrowski, Rick, Olivier Verdon, Pedrinho, Bernard Tekpetey, Rwan 

Dinamo Minsk 

Fedor Lapoukhov, Vadim Pigas, Aleksey Gavrilovich, Sergey Politevich, Rai Lopes de Oliveira, Aleskandr Selyava, Gleb Zherdev, Dmitriy Podstrelov, Igor Shkolik, Nikita Demchenko, Trofim Melnichenko