Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dinçer Güner ‘kare açı’ dedi, 4 günlük etkiye dikkat çekti! ‘Daha fazla yük almayın yoksa…’

Her sabah olduğu gibi bu sabah da öngörülerini sosyal medya kullanıcıları ile paylaşan astroloji uzmanı Dinçer Güner, gökyüzünde oluşacak olan kare açının bireysel etkilerini sıraladı. İşte ayrıntılar…

Her sabah olduğu gibi

X (Twitter) hesabını aktif olarak kullanan astroloji uzmanı Dinçer Güner, her gün ilgili hesabı üzerinden astrolojik öngörülerini paylaşarak sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Dün Güneş’in Yay burcuna geçtiğini ve bu hareket ile de yeni bir dönemin başladığını belirten Güner, neşeli ve enerjik zamanların etkili olacağını ifade etmişti. Bugün için ise gökyüzünde gelişecek olan kare açıya dikkat çeken Güner, öngörüleri ile herkesi şaşkına çevirdi.

Bugün için düzenlemiş olduğu sosyal medya paylaşımında özellikle ‘sorumluluk’ durumuna dikkat çeken astroloji uzmanı Dinçer Güner, kişilerin şu süreçte fazla sorumluluk almamaları gerektiğini vurguladı. İşte Güner’in astrolojik tüyolarına ilişkin detaylar…

“DAHA FAZLA SORUMLULUK OLMASIN”

Sabah saatlerinde X hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yayınlayan ve söz konusu paylaşımına da ‘Daha fazla sorumluluk olmasın’ cümlesi ile başlayan astroloji uzmanı Dinçer Güner, Güneş ile Satürn arasında kare açının oluşacağını ve bu durumun 4 günlük bir etkiye sebep olacağını ifade etti. Kariyer ile ilgili konularda birtakım problemlerin ve engellerin açığa çıkabileceğini belirten Güner, paylaşımının devamında sorumluluk durumuna dikkat çekti.

Yeni bir iş kurmak, iş konusunda ciddi adımlar atmak, iş bulmak ve terfi etmek gibi konularda şu 4 günlük sürecin olumsuz etkiye sebep olacağını ifade eden Dinçer Güner, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Sorumluluklarınız artabilir, taşıyabileceğinizden daha fazla yük almamaya özen göstermelisiniz.”

“ZAMANI YÖNETİN”

Zamanı yönetmenin bugünün asıl temasını oluşturacağını vurgulayan astroloji uzmanı Dinçer Güner, yetiştirilmesi gereken işlerin birçok kişiyi köşeye sıkıştırabileceğini ifade etti. Gereksiz risk alma durumundan kaçınılması gerektiğini de belirten Güner, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi: “Temkinli bir şekilde hareket etmekte yarar vardır. Bir işi yaparken sürekli sizi engelleyen veya size karşı çıkan birtakım engeller veya gecikmeler ortaya çıkar. Otorite figürleri ile ilişkiler gergin olabilir.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor