Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dinçer Güner’den 15 Kasım Çarşamba gününe ilişkin astrolojik tüyolar… ‘İyimserlik yükleniyor’

Her gün olduğu gibi bugün de X (Twitter) hesabı üzerinden güne ilişkin astrolojik öngörülerini paylaşan astroloji uzmanı Dinçer Güner, bugünün ‘hareketli’ geçeceğini ifade etti.

Her gün olduğu gibi

Sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı sesli, videolu ve yazılı gönderiler ile milyonlarca astroloji meraklısının dikkatini çekmeyi başaran astroloji uzmanı Dinçer Güner, son olarak bugün için bir paylaşımda bulundu. Ay ve Yay burcuna dikkat çeken Güner, bugünün birçok kişi için hareketli geçeceğini ifade etti.

Bugün ticaretten gündelik yaşama kadar pek çok alanda önemli fırsatlar ile karşılaşılabileceğini belirten astroloji uzmanı Dinçer Güner, ayrıca bazı kişiler için de ‘pot kırma’ gibi hassas durumların ortaya çıkabileceğini ifade etti. İşte Dinçer Güner’in yeni güne ilişkin astrolojik öngörülerine dair detaylar…

İYİMSERLİĞE DİKKAT ÇEKTİ

X hesabı üzerinden yayınlamış olduğu yeni gönderisi ile astroloji meraklılarının dikkatlerini çekmeyi başarmış olan ünlü astroloji uzmanı Dinçer Güner, bugün için ‘İyimserlik yükleniyor’ tespitinde bulundu. Ay’ın gün boyunca Yay burcunda seyahat edeceğini ifade eden Güner, bu yolculuğun kişiler üzerinde yaratacağı etkilere ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Yeni günün enerjik, hareketli, neşeli ve keyifli geçeceğini ifade eden astroloji uzmanı Dinçer Güner, ayrıca bugünün hoşgörü ve affetme günü olduğuna da dikkat çekti. Bugünün en önemli sınavının hoşgörülü olma duygusu ile ilgili olacağını belirten Güner, ayrıca “Spora başlamak için en ideal zamanlardır ya da yoga, pilates gibi aktiviteleri de araştırabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

“POT KIRABİLİRSİNİZ”

Enerjik bir gün içerisinde olumsuz gelişmelerin de yaşanabileceğine dikkat çeken astroloji uzmanı Dinçer Güner, “Pot üstüne pot kırma zamanıdır aman dikkat edin” uyarısında bulundu. Güner, paylaşımının devamında sakarlıklara dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Sakarlıklar peşinizi bırakmayabilir, dikkatsiz ve dağınık bir gün aslında. Yeni deneyimlere, yeni konulara, farklı ilgi çekici şeylere yönelebilirsiniz. Hayatta küçük şeyler ile çok daha fazla mutlu olunabileceği zamanlardır.”

Paylaşımının devamında yabancılara dikkat çeken Güner, “Uzak yolculuklar ile ticari bağlantılar ile ilgili konular gündeme gelebilir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!