Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dinçer Güner’den korkutan uyarı! ‘Çok zor zamanlar’ dedi, 4 günlük etkiye dikkat çekti!

Astroloji uzmanı Dinçer Güner, sosyal medya hesabı üzerinden bir gönderi yayınladı. İlgili gönderisi aracılığı ile astroloji meraklılarına seslenen Güner, önemli bir uyarıda bulundu. İşte ayrıntılar…

Astroloji uzmanı Dinçer Güner,

X hesabı üzerinden yayınladığı gönderi ile dikkat çeken astrolog Dinçer Güner, kare açıyı işaret etti. Mars ile Satürn arasında oluşacak olan açının 4 gün etkili olacağını belirten Güner, birtakım uyarılarda bulundu.

Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşım ile olay yaratan Güner, bu zamanların ‘zorlu’ olacağını bildirdi. Güner’in yapmış olduğu uyarılar, astroloji meraklılarını bir hayli tedirgin etti.

“ZOR ZAMANLAR ÇOK ZOR”

Her gün olduğu gibi bugün de X hesabı üzerinden bir gönderi yayınlayan Dinçer Güner, olay yarattı. Mars- Satürn arası kare açının bireysel hayatlar üzerinde 4 günlük yıkıcı bir etkiye neden olacağını belirten Güner, ayrıntıları paylaştı.

Paylaşımına “Zor zamanlar çok zor” ifadesi ile başlayan Güner, cesaret gerektiren işlere dikkat çekti. Bu tip işlere odaklanmakta güçlük çekilebileceğini belirten Güner, gerginliklerin de baş göstereceğini ifade etti. Otorite figürleri ile karşı karşıya kalınacağını vurgulayan Güner, ayrıca girişimler için de ‘engellenebilir’ ifadelerini kullandı.

“GERİLİM KAÇINILMAZ OLACAK”

Paylaşımında Mars ile Satürn’ün özelliklerine de dikkat çeken Dinçer Güner, X’e damgasını vurdu. Mars’ın ‘Haydi yapalım’, Satürn’ün ise ‘Önce bir düşünelim’ tavırlarında olduğunu belirten Güner, bu çatışmanın gerginlikleri alevlendireceğini ifade etti. Bu durumu gaz ve frene aynı anda basmaya benzeten Güner, uyarıları ile tedirginlik yarattı.

Bu süreçte girişim ve hedefler konusunda dikkatli olunması gerektiğini belirten Güner, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu dönemde hedeflerimize ulaşmak için gösterdiğimiz çabalar, beklenmedik engellerle karşılaşabilir. Hayat bizi adeta sabır ve dayanıklılık testine sürükler.”

4 günlük süreçte kendimizi birtakım işler ile rahatlatabileceğimizi belirten Dinçer Güner, şöyle tavsiyelerde bulundu: “Bugün balkon düzenlemek, çiçek ekmek, bahçe- toprak işleri ile uğraşmak harikadır.”

Cinsel anlamda da birtakım sorunların yaşanabileceğine dikkat çeken Güner, bugünleri engelli koşuya benzetti. Çok çalışmanın önemine dikkat çeken Güner, bu süreçte de engellere rağmen çalışmayı elden bırakmamak gerektiğini vurguladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!