Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dinçer Güner’den ‘tembellik’ vurgusu! ‘Etkisi 4 gün sürecek’ dedi, o olayı işaret etti

Astrolojik analizleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi sürdüren Dinçer Güner, son olarak yeni güne ilişkin öngörüleri ile gündeme geldi. Gökyüzünde gelişen olayların gündelik hayata etki edeceğini ifade eden Güner, X paylaşımı ile olay yarattı.

Astrolojik analizleri ile dikkatleri

Deprem öngörüleri, tarot açılımları, kahve falları ve astorolojik tespitleri ile son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ünlü astroloji uzmanı Dinçer Güner, her gün olduğu gibi bugün de sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşım aracılığı ile astroloji meraklılarını bilgilendirdi.

Her yeni güne sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı gönderiler ile başlayan Dinçer Güner, o paylaşımlarının arasına bir yenisini daha ekledi. Bugün gökyüzünde gelişecek olan bir olayın kişilerin hayatları üzerinde birtakım etkiler bırakacağını ileri süren ünlü astroloji uzmanı, öngörülerine ilişkin detayları paylaştı.

 “ÜÇGEN AÇI OLUŞACAK”

Aktif olarak kullandığı X (Twitter) hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yayınlayan astroloji uzmanı Dinçer Güner, bugün Güneş ile Neptün arasında üçgen açı olacağını bildirdi. Bu durumun gündelik hayatta 4 günlük bir etkiye sebep olacağını ifade eden Güner, etkilerin “tembellik, dinginlik, yardımlaşma ve maneviyat” durumları çerçevesinde hissedilecek olduğunu belirtti.

4 günlük süreçte sezgilere güvenilmesi gerektiğini ifade eden Dinçer Güner, paylaşımını şu şekilde sürdürdü: “Rüyalarınızın ne sembolize ettiğine dikkat edin. Evrenin, yaşamın sunacağı işaretleri yakalamaya bakın. Bugün kariyerinizi ilgilendiren konularda majör kararlar vermek, atılımlar yapmak için pek uygun bir gün değil.”

Bugün için deniz yolculuklarının yapılabileceğini, denizde vakit geçirmenin kişiye kendisini iyi hissettireceğini belirten Dinçer Güner, takipçilerine “Tembellik edebilirsiniz” tavsiyesinde bulundu.

ESKİYE DİKKAT ÇEKTİ

Güneş ile Neptün arasında oluşacak olan üçgen açının etkileri kapsamında eskiye, geçmişe ait konuların çok sık gündeme gelebileceğini ifade eden Dinçer Güner, “Yalnız ev içinde su boruları, mutfak, banyo gibi noktalarda minik sorunlar meydana gelebilir” uyarısında bulundu.

4 günlük süreçte sanatsal yanlara odaklanılabileceğini de ifade eden Dinçer Güner, ayrıca ev boyamak için de uygun bir zaman dilimi içerisine girilmiş olduğunu belirtti.