Doğan Aydal Botswana'da Aşık Veysel ile kulakların pasını sildi

Uzun yıllar önce Afrika ülkesi Botswana ziyaretinde Kalahari Çölünde yerel halka Aşık Veysel’in Uzun İnce türküsünü söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doğan Aydal’ın görüntüleri renkli anlara sahne oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakına destek verip, milletvekili seçimlerine ise kendi listesi ile giren Yeniden Refah Partisi Kocaeli’den bir milletvekili çıkarmıştı. Yerel seçimlerde kendi adayları ile seçime gireceğini açıklayan Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal’ı gösterdi.

ANI BİRİKTİRİYOR

İngilizce eğitimini International House, Hastings; Master ve Doktora eğitimini ise İngiltere’de Leeds Üniversitesinde tamamlayan Aydal, Kocaeli’de saha çalışmalarına başladı. Dünyada bir çok ülke gezen Aydal, gittiği ülkelerden anılar biriktirmeye özen gösteriyor.

ATEŞ ETRAFINDA DANS

Kendisine ait blog sayfası olan Doğan Aydal, çektiği videoları blog sayfasında paylaşıyor. Uzun yıllar önce Afrika ülkesi Botswana ziyaretinde Kalahari Çölünde yerel halka Aşık Veysel’in Uzun İnce türküsünü söyleyen Doğan Aydal, ateş etrafında yerliler ile dans ettiği görüntüleri blog sayfasında paylaştı. Aydal’ın dansı ve şarkısı renkli anlara sahne oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ