Doğan Aydal’a ‘sahte CV’ suçlaması: Madem MİT’çiydi 28 Şubat’a ne önlem aldı?

Yeniden Refah Partili Kale Kocaeli hesabının hedefinde partinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydan var

Doğan Aydal’a ‘sahte CV’ suçlaması: Madem MİT’çiydi 28 Şubat’a ne önlem aldı?

Kale Kocaeli Milli Görüş hesabının hedefinde Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Doğan Aydan var. Hesap Doğan Aydal’ın sahte bir biyografiye sahip olduğunu iddia etti. Yapılan açıklamada, “Madem MİT kendisine bağlıydı, o halde soralım kendisine: 28 Şubat zamanı asker arkadasındaki güçler postmodern darbe planladığında kendileri ne önlem almış?” İfadelerine yer verildi.

BU BİLGİYLE KİBİRLENİYORDU

İşte Doğan Aydal ile ilgili yapılan o açıklama:

“Doğan Aydal ve sahte biyografisi:

Merhaba dava erleri, sizlere bugün Doğan Aydal’ın geçmiş biyografisinde özellikle Refah-Yol hükümeti zamanında aldığı görevleri paylaşacağım. Daha doğrusu almadığı görevler:

Öncelikle televizyonlarda ve CV’sinde Doğan Aydal sürekli olarak Refahyol hükümeti zamanında Devlet Personel Müdürlüğü bana bağlıydı diyor ve bununla kibirleniyordu.

ARŞİV TARAMASI YAPTIK

Biz Kale Milli Görüş olarak kendisine arşiv taraması yaptık ancak Devlet Personel Müdürlüğü hakkında veriye ulaşamadık. Aşağıdaki Resimde Başbakanlık arşivinden alınma ^^Devlet Planlama Müdürlüğü ^^ yapmış kişilerin listesi mevcut. Listede şu kişiler yer almakta : Bahattin Şahin, Nevzat Pakdil , Özgün Ökmen, Nihat Semerci ve M. Bahattin Şahin bulunmakta.

YİNE BİR SOBNUÇ YOK

Yine bir sonuca ulaşamadık

Gelelim diğer CV’lerine…

Doğan Aydal, RefahYol zamanı Sayın Necmettin Erbakan’ın TBMM danışmanlığını yaptığını her yerde dile getiriyor lakin TBMM arşiv kıtasında arama yapınca her hangi sonuca ulaşamadık. Hatta gelişmiş arama yapıncada çıkmadı , belgelerin resimleri aşağıda mevcut.

MADEM MİT KENDİSİNE BAĞLIYDI…

Doğan Aydal sürekli olarak Refahyol hükümeti zamanı MİT bana bağlıydı diye çemkirmekte, lakin Milli İsthbarat Başkanlığı dönemin parlamenter sisteminde direk olarak Başbakan’ın kendisine bağlıydı.Bunu herkes bilir.

Madem MİT kendisine bağlı idi? O halde soralım kendisine ; 28 şubat zamanı asker ve arkasındaki güçler postmodern darbe planladığında kendileri ne önlem almış ? Başbakana bildirmiş mi?

YALAN FİGÜR ÇİZEN ADAM

Başbakana bağlı kurumlar neden bildirmemiş ? Cevaplayamaz; Zira kendisi bu görevleri ifa etmedi. Karşımızda her şeyiyle yalan figür çizen bir adam var. İspata dayanmayan CV’lerle belli makamlara getirtiliyor siyonizm ve uzantıları tarafından. Ey Türk Milleti Oyuna gelme ! Bu oyuna alette olma.”

Kaynak: HABER MERKEZİ