Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Furkan Çalışkan

Doğan değil Batan Aydal!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan’ın söylemlerini mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum.
Ülkeyle ilgili hassasiyetlerini, Filistin’e bakışını, boykot çağrılarını ve anti Siyonist söylemlerini oldukça beğeniyorum.
Bilhassa boykot meselesini Hindistan ve Hindistan Bağımsızlık Hareketi’nin siyasi ve ruhani lideri Mohandas Gandi üzerinden anlatması, insanların kafasında şimşek çaktıracak cinstendi.
Fakat Fatih Erbakan’ın söylemlerini ne kadar beğeniyorsam, teşkilat yönetimini bir o kadar beğenmiyorum. Zayıf buluyorum.
Çünkü Yeniden Refah Partisinde çok büyük bir disiplinsizlik, başına buyrukluk var.
Herkes kafasına eseni konuşabiliyor.
En yakın örnek, YRP İl Başkanı Ali Taştan. Partisi Cumhur İttifakına katıldıktan sonra dahi bu beyefendi, “Biz ne günah işledik de AK Parti’yle ittifak yapıyoruz” diyebilecek kadar, hangi konumda, nerede ve ne konuştuğunu idrak etme kapasitesi düşük bir isim.
Bir il başkanının, partisinin çizdiği yolda yürümesi gerektiğinden bir haber.
İlçe teşkilatlarıyla dahi doğru düzgün arası yok. Her an patlamaya hazır bir bomba.
Konuştukça, gaf yapıyor. O konuştukça AK Partililer, “Bu Yeniden Refahlılar çok şımardı” diye düşünmeye başlıyor.
Bir başına buyruk adam, tüm teşkilata zarar veriyor.
En yakınındaki isim, Teşkilat Başkanı Mehmet Öner.
Mehmet Öner’in de ne kadar büyük, ne kadar muhteşem, ne kadar kul hakkına riayet eden bir teşkilatçı olduğunu, Başiskele İlçe Başkanlığından ayrılırken yaptıklarından anlayabilirsiniz. Bilmiyorsanız merak edenlere, belgeleriyle de anlatırım. Daha evvelde de bir köşe yazımda yer vermiştim zaten.
İşte Kocaeli’deki bu iki anlatılması ve anlaşılması zor ismin çok sevdiği bir insan var.
Kim o?
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal.
Doğan Aydal da tıpkı Ali Taştan gibi, AK Parti düşmanı, Cumhur İttifakı düşmanı.
Katıldığı İzmit kongresindeki söylemlerini okuyarak ne dediğimi anlayabilirsiniz.
Yani Cumhur İttifakı düşmanlığı belli ki YRP içinde Ali Taştan, Mehmet Öner ve Doğan Aydal’ı birleştiriyor.
“Cumhur İttifakı düşmanı” söylemim ağır geliyorsa, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın Nokta TV’de cumartesi günü yayınlanan Seçime Doğru programını izlemelisiniz. Sayın Aksakal, yeni dönemde muhalefetin dahi Cumhur İttifakı içinde şekilleneceğini ifade ediyor.
Ve bu partinin adı DSP.
Yeniden Refah’ın konuşan bazı isimlerine bakıyorsunuz, ittifakmış, beraberlikmiş hiç umrunda değil. Freni patlamış kamyon gibiler. Memlekete değil, nefislerine hizmet ettiklerinin farkında değiller. Belki de farkındalar da… Hadi Polyanna biz olalım. Neyse.
Genel Başkan Fatih Erbakan’ın Kocaeli’yi çok önemsediğini biliyorum.
Cumhur İttifakına düşman çizgide hareket eden Doğan Aydal da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adayı olmak istiyor. Ali Taştan ve Mehmet Öner de Aydal’ı parlatmaya çalışıyor.
Prof. Dr. Doğan Aydal, söylemleriyle çok büyük bir soru işareti olduğu gibi, Terör Örgütü İsrail’le ilgili de çok muğlak bir isim.
Dün YRP’nin İstanbul eski İl Başkanıu Hüseyin Terzi, manifesto gibi bir açıklama yaptı.
Hüseyin Terzi Doğan Aydal’ı kastederek, inanılmaz şeyler söyledi. Bir hatırlatalım:
“7 Ekim’den hemen önce Kudüs’e giderken Filistin yerine İsrail’e gidiyorum diyen ve 1 aydır devam eden soykırımla ilgili hiçbir paylaşım yapmayan baş figüranın, Milli Görüş iddiasıyla siyaset yapılan Yeniden Refah Partisinin 6 Kasım’daki İstanbul İl divan toplantısında Hamas’ı İsrail terör örgütünün istihbaratıyla iş birliği yapan bir yapı olarak gösterip Filistin davasına dil uzatmasına müsaade edilmesi iyi niyetli yaklaşımımızın ne kadar yanlış olduğunu göstermiştir.
Teşkilat mensuplarının parazit kılıklı baş figüran tarafından zehirlenmesine müsaade edilemez.”
Hüseyin Terzi’nin açıklamasını okuduktan sonra Doğan Aydal’ın paylaşımlarını inceledim.
Dünyada siyonizme belki de ilk açıktan savaş açan Rahmetli Erbakan hocanın Milli Görüş çizgisinde siyaset yaptığını iddia eden, Fatih Erbakan’ın Genel Başkan Vekili olmuş ismi Doğan Aydal, bir tane İsrail’e lanet okuyan paylaşım yapmamış. Zulmü duyurmamış.
Geride kalan 1 ayda Doğan Aydal’ın Twitter hesabından Filistin meselesiyle ilgili tek paylaşımı var.
O da YRP’nin tarihler 14 Ekim’i gösterirken Konya’da düzenlediği, Özgür Filistin  Mitinginden.
Ve Doğan Aydal yalnızca paylaşımda, “Partimizin Konya’da düzenlediği Özgür Kudüs mitingine katıldık. En kısa sürede Özgür Kudüs’te, Mescid-i Aksa’da bir araya gelmek ümidiyle.”
Bir dipnot verelim: Doğan Aydal fotoğrafları, “Özgür Kudüs” mitingi diye bir de tırnak içine alıyor. Halbuki mitingin adı, Özgür Filistin Mitingi. Doğan Aydal’a bakın, Filistin bile yazmıyor, yazamıyor!
Paylaşımda İsrail zulmüne dair en ufak bir metin, mesaj yok.
Bunun dışında Doğan Aydal’ın ne bir kınaması, ne zulmü duyurması, ne Fatih Erbakan’ın konuyla ilgili Twitter’da yaptığı paylaşımlara desteği var.
Varsa yoksa Doğan Aydal kendini paylaşmış.
Hüseyin Terzi’nin söylemlerinden yola çıkarak Doğan Aydal’a soruyorum:
Doğan Aydal bey, okumuş profesör olmuşsunuz. Aferin size. Peki siz Milli Görüş nedir biliyor musunuz? Milli Görüş’ün Filistin’e, Gazze’ye bakışını biliyor musunuz? Siz Necmettin Erbakan hocayı tanıdığınızı düşünüyor musunuz? Son ve en önemli soru: Sayın Doğan Aydal, samimiyetle soruyorum, Özgür Kudüs’te, Mescid-i Aksa’da hangi bayrak altında bir araya gelmek istiyorsunuz?
Bir de bu profesör, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacakmış.
Olsun bakalım, Allah yolunu açık etsin.

Truva Atı Virüsü

Yazılım dünyasının en eski hilesidir Trojan Virüsü. Bir diğer adıyla Truva Atı Virüsü.
Truva atlarının iki türü vardır.
Birincisi, kullanışlı bir programın bir hacker tarafından tahribata uğrayıp içine zararlı kodlar yüklenip program açıldığında yayılan cinsi.
Örnek olarak çeşitli hava durumu uyarı programları, bilgisayar saati ayarlama yazılımları ve paylaşım programları verilebilir.
Diğer türü ise bağımsız bir program olup başka bir dosya gibi görünür. Örneklemek gerekirse oyun veya kalıp dosyası gibi kullanıcıyı aldatmaya yönelik bir takım yönlendirici karışıklık ile programın harekete geçirilmesine ihtiyaç duyulmaktadır. Trojan virüslerini yapmaya yarayan programlar bulunmaktadır.
Bilgisayarınızı Truva atlarından, hayatınızı ve davanızı da Truva atı görünümlü insanlardan arındırın. Bilgisayarınıza antivirüs programı kurun. Hayatınız ve davanız için de bir antivürüs korumanız olsun. Yani kendinize bir istişare heyeti oluşturun.
Kürsüye çıkıp konuşulan istişare toplantısı değil ha, sakın yanlış anlaşılmasın.
Malum, istişare toplantılarının da altı boşaltıldı. Biz özünü hatırlatalım istedik.

İpucu

Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol.
Mevlana Celaleddin-i Rumi

 

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Resmiyette ‘İsrail’ olarak bilinen İşgal edilmiş Filistin topraklarında ( Tel Aviv) doğum günü kutlayan Yeniden Refah Genel Başkan vekili Doğan Aydal’a sorar mısınız çocuklarından birinin adı SOPHİE ELİF PHİLLİPS mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER