Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doğantepespor’da Volkan Ertuğ dönemi

İlimizin genç ve başarılı antrenörlerinden Volkan Ertuğ, Süper Amatör Lig takımlarından Doğantepespor ile anlaştı.

İlimizin genç ve başarılı

BAŞARILI BİR İSİM

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına başlayan ve ilimizin köklü kulüplerinden birisi olan Doğantepespor teknik adamını belirledi. Başiskele temsilcisi başarılı antrenör Volkan Ertuğ ile anlaşma sağladı. İlimizde birçok takımda görev alan ve oynattığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Ertuğ yeni takımı ile başarılı olmak için elinden geleni yapacağını belirtti.

FATİH ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR ETTİ

Doğantepespor Teknik Sorumlusu Volkan Ertuğ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Yeni sezonunda HK Doğantepespor ile anlaşmış bulunmaktayım. 2024-2025 Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele edeceğiz. Değerli başkanımız Fatih Öztürk ve yönetim kuruluna bizleri, ilimizin köklü camiasında güvenerek ve sorumluluk vererek bu göreve laik gördükleri için şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim.

YENİ BİR KADRO İLE YOLA ÇIKIYORUZ

Yeni sezonda liglerin başlamasına kısa bir süre kala sıfırdan yeni bir oluşum yaparak kulübümüz Sportif direktörü Orhan Filiz ile transferleri gerçekleştirdiğimiz, İlimizin potansiyeli yüksek genç sporcuları ve iki üç tecrübeli arkadaşlar ile mütevazı bir kadro yapılanması ile mücadele edeceğiz. Planladığımız hedefler doğrultusunda HK Doğantepespor camiasını ve mahallesini en iyi şekilde temsil edeceğiz.

BAŞARILAR DİLERİM

“Sahada Kazanma” odaklı anlayışla, 90 dakika tempolu izleyenlere keyif veren, camiamızın büyüklüğüne yakışır bir şekilde mücadelemizi vereceğiz. Yeni sezon ile birlikte liglerde mücadele edecek tüm kulüplerimize sporcularımıza başarılar diler, Kocaeli amatörüne yakışır centilmenlik çerçevesinde şekilde olaysız, küfürsüz, sadece futbolun konuşulacağı müsabakalar gerçekleşmesini temenni ederim.