Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doğu Demirkol TÜGVA’nın etkinliğinde görüntülendi

Oyuncu Doğu Demirkol, Bilal Erdoğan’ın yönetimindeki Türkiye Gençlik ve Vakıflar (TÜGVA) tarafından düzenlenen gençlik kampına katıldı. Kamp görüntüleri, TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Oyuncu Doğu Demirkol, Bilal

Oyuncu Doğu Demirkol, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın başkanlık ettiği Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) etkinliğine katıldı. TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, bu etkinlikten görüntüleri sosyal medya platformu X üzerinden paylaştı. Beşinci, videoya “TÜGVA Lise Doğa Kampı’nda gençlik rüzgârı Doğu Demirkol ile esmeye devam ediyor! Gençlik burada, heyecan burada!” şeklinde bir not ekledi.

BEN FETÖ OKULLARINDA YETİŞTİM

Oyuncu Doğu Demirkol, “Doğu” dizisindeki “Ebu Huzeyfe” skeciyle gündeme gelmişti. Söz konusu skeçte dini değerlere yönelik alaycı bir üslup sergilediği iddia edilen Demirkol, bu nedenle geniş bir tepkiyle karşılanmış ve dizinin yasaklanması için kampanyalar düzenlenmişti. Ayrıca, Demirkol’un daha önce “Ben FETÖ okullarında yetiştim” açıklaması yaparak tartışma yaratmış ve bu açıklamadan rahatsız olarak programın yayından kaldırılmasını talep ettiği öğrenilmişti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD)
Sıradaki Haber Bir tütün ürününe daha zam geldi