Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doğukan Manço Kocaeli’de sevenleriyle buluştu

Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, babalar gününde Gebze’de sevenleriyle bir araya geldi. Birbirinden güzel parçalarını sevenleri için çaldı

Barış Manço'nun oğlu Doğukan

Gebze’deki bir alışveriş merkezinde düzenlenen konsere aileler ilgi gösterdi. Müzikseverler, Manço’nun performansıyla şarkılara eşlik ederek eğlenceli anlar yaşadı. Manço, konsere gelen çocukların babalarıyla eğlenmesinin kendisini duygulandırdığını söyledi. Buruk bir babalar günü geçirdiğini belirten Manço, “Buraya herkes babasıyla geliyor. Gönül istiyor ki bu tür etkinliklerde sen de bir parçası ol. Ama çok zaman oldu benim için. Biraz duygusal geçiyor bu tarz etkinlikler ama burada olduğum için çok mutluyum” dedi.

“BABAMIN BELÇİKA’DAKİ ARACI TÜRKİYE’YE GELECEK”

Babası Barış Manço’nun Belçika’daki otomobilinin Türkiye’ye getirilmesi konusunda Ticaret Bakanlığının harekete geçtiğini ifade eden Manço “Büyük bir heyecanla onların geri dönüşünü bekliyorum. Kısmetse babamın aracı Türkiye’ye geri gelecek. Çalışmaların başlatılmış olması tabii bizi ailecek sevindirdi. Umarım kısa zamanda hızlı bir geri dönüş alırız.” diye konuştu. Manço, yeni albüm çalışmasıyla hayranlarının karşısına çıkacağını da dile getirdi.