Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doğup büyüdüğü yere muayenehane açtı! Yetkililer de ziyaretçiler arasında

Kocaeli’de yaşayan genç bir diş hekimi, doğup büyüdüğü evin birinci katında muayenehane açarak mahallelilere hizmet vermeye başladı.

Kocaeli'de yaşayan genç bir

Derince ilçesinin Çınarlı Mahallesi’nde kliniğini açan Yasin Sönmezoğlu, geleneksel olarak şehir merkezinde açılan diş muayenehanelerinin aksine, kendi yaşadığı mahalleyi ve ailesinin evini tercih etti. Açılışta mahalle sakinleri ve sevenleri kendisini yalnız bırakmadı.

‘SEMTİMİZE DEĞER KATACAK’

Törene Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Kocaeli İl Müftüsü ve Yasin Sönmezoğlu’nun amcası Mehmet Sönmezoğlu, İlçe Müftüsü Bedrisinan Yazıcı da katıldı. Açılış kurdelesi dualarla kesildi. Kaymakam Demirelli, yaptığı konuşmada, kliniğin mahalleye büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. Bu işletme semtimize değer katacaktır, umarım işini büyütür ve daha fazla insana hizmet eder,” dedi.

‘DİŞLERİNİZ BİZE EMANET’

Muayenehanede diş hekimliğine dair her türlü tedavi, çocuk diş hekimliği, ortodonti ve cerrahi müdahaleler uzman ekiplerce gerçekleştirilecek. Klinik, iki müdahale odası, bir tıbbi görüntüleme alanı ve sterilizasyon odasıyla hizmet verecek. 2020’de Ordu Üniversitesi’nden mezun olan ve 4 yıl özel bir poliklinikte çalıştıktan sonra kendi iş yerini açan Yasin Sönmezoğlu, “Kendi mahallemizde böyle bir hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Ailem ve dostlarımın yanımda olması bana büyük mutluluk verdi. Artık insanlara ağız ve diş sağlığı konusunda yardımcı olacağız. Dişleriniz bize emanet,” diyerek duygularını paylaştı.