Dokuzlar: Güçlü başkan güçlü meclis vurdumduymazlığı getirdi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar düzenlediği basın toplantısında İzmit Belediyesinden ayrılan isimler üzerinden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklendi

Dokuzlar: Güçlü başkan güçlü meclis vurdumduymazlığı getirdi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, bugün partisinin ilçe başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Ülke ve kent gündemini değerlendiren Dokuzlar’a ilçe yöneticileri Fatih Sarıoğlu, Bülent Durmuş, Mehmet Yıldızhan, Yusuf Burgul ve Mustafa Tarcan katıldı.

“BÜYÜKŞEHİRİN PROJELERİNİ ANLATTI”

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde değinen ve şehitlere rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Dokuzlar, “Vatan düşmanlarına asla fırsat vermeyeceğiz” dedi. Şehirde olup bitenleri takip ediyoruz diyen Dokuzlar, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin solaklar kavşağında yaptığı viyadük bölgeye büyük bir konfor getirdi. Bu da bizi mutlu ediyor. Şehir Hastanesine ulaşan tramvayın sefer sayılarının çoğaltılması memnuniyete neden oldu. Yeni dev cadde ve bağlantı yollarından sonra Kocaeli Stadına tramvay hattı inşaatı çalışmaları da devam ediyor.

Dokuzlar: Güçlü başkan güçlü meclis vurdumduymazlığı getirdi - Resim : 1

“VURDUMDUYMAZLIĞI ARTTIRDI”

Diğer taraftan İzmit Belediyesindeki çalışmaları dikkatle takip ediyoruz. Sorunların kronikleştiğini söylememek abes olur. İlk dönemde göz boyanırken artık ne de olsa kazanıyoruz boşvermişliği ile sorunların çözümü için çaba gösterilmiyor. Güçlü Başkan Güçlü meclis vurdumduymazlığı arttırdı. Hanımefendi meclis toplantılarına sadece kredi istediğinde geliyor. Zamanını basın birimini yanına alıp büyükşehir ile ilgili polemik çıkarmak için harcıyor” dedi.

“KENDİLERİNİN GÖREVE GETİRDİĞİ KİŞİŞER İŞBİLMEZLİĞİ ANLATIYOR”

İzmit Belediyesinin kadın basketbol kulübünün kapatıldığını hatırlatan Dokuzlar, “Fatma Hanım ilk döneminde bol bol reklamlar yaptı. İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı neden kapanmak zorunda kaldı. Beceriksizliği strateji değişikliği diye açıklamak saçmadır. Sizin stratejiniz AK Parti döneminin taklidini yapmaktır. BU yönetimin iş bilmezliği kendilerinin göreve getirdiği kişiler tarafından da söyleniyor. Toplumda karşılığı olan isimler birer birer istifa ediyor” dedi.

“HAKKIMI HELEL ETMİYORUM DİYEREK İSTİFA ETTİLER”

Yakın zamanda İzmit Belediyesinden ayrılan isimleri ve istifa gerekçelerini açıklayan Dokuzlar, “Ümit Yılmaz Muhtar Hizmet Masası sorumlusu istifa ederken verilen sözler ile yapılanların uyuşmadığını gördüm. Ne muhtarlarımıza ne de belediyemize fayda sağlayamayacağım görevimdem ayrılıyorum diyerek istifa etti. Duygu Çetiner ise istifa ederken mutsuz olduğum yerden ayrılmanın mutluluğunu yaşıyorum ve hakkımı helal etmiyorum diyerek istifa ettiğini beyan etti.

Dokuzlar: Güçlü başkan güçlü meclis vurdumduymazlığı getirdi - Resim : 2

“TAKİP ETMEYE DEVAÖ EDECEĞİZ”

Mehmet Açık İzmit Belediyespor Kulüp yöneticisi ise görevinden ayrılırken boşuna koltuk işgal etmenin anlamı yok diyerek istifa etti. Sorumlu yöneticiler için bunlar dikkate alınması gereken ithamlar. Sayın Başkandan tek kelime duymadık. Kendi ekip arkadaşlarına önem vermediğini göstermez mi? İnsan harcamanın kendisi için çok basit olduğunu göstermez mi? Bu zihniyetin hiçbir planı tutmuyor. Bizler meclis üyelerimiz ve yöneticilerimiz ile birlikte bunları takip etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Serhat Güneş