Dokuzlar, Hürriyet’in saldırısını cevapsız bırakmadı: “Fetö’ye seçimde iş sözü verdiniz”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e yaptığı paylaşım üzerine cevap verdi.

Dokuzlar, Hürriyet’in saldırısını cevapsız bırakmadı: “Fetö’ye seçimde iş sözü verdiniz”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, 8 yıl önce 15 Temmuz gecesiyle ilgili “tiyatro, tiyatro, tiyatro” diyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in özür dilemek yerine hala saldırı peşinde olduğunu belirterek, şunları söyledi:

HANGİ HAKLA CANINI ORTAYA KOYANLARA LAF EDİYORSUN?

“Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a, CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Hanım tarafından yöneltilen sözleri şiddetle kınıyorum.

Sekiz yıl önce Fetö hain darbe girişimini önemsizleştirmek adına milletimizin yüreğine hançer gibi saplanan, ‘tiyatro, tiyatro, tiyatro’ sözleri için milletimizden özür bile dilemeden, çıkıp hangi hakla bugün bu hain kalkışmanın karşısında canını ortaya koyanlara laf etme cüretini kendinde buluyor, doğrusu merak ediyoruz?”

PENSİLVANYA’YI BABAN GİBİ SEVDİĞİN KILIÇDAROĞLU’NA SOR

“Fatma Hanıma hatırlatırım ki, Pensilvanya’nın nerde olduğunu, İzmit’i ziyaret ettiğinde karşısında el pençe divan durduğu, “Sizin önünüzde makam koltuğuna oturamam efendim” diye iki büklüm eğildiği, yoluna güller döktürüp, babası gibi sevdiği eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha iyi bilir!

Amerika’da hamburgercideyim diye ortadan kaybolan, Fetö ile bağlantıları nedeniyle memurluktan atılanları seçimde geri alacağı sözünü veren, Fetö örgütü mensubu yurt dışına kaçan bütün hainlerin övgüsüne açıkça mazhar olan kendisiydi çünkü.”

NE SAÇMALIYORSUN?

“Devlete sızma girişimleri 60-70 yıl öncesine uzanan bir örgütten 22 yıllık AK Parti iktidarını sorumlu tutmak yerine, bu örgütün son seçimde kimleri desteklediğine, kimlerin yok olmasını istediğine bakması gerekir.

Ne saçma bir denklem ki, 15 Temmuz’da tankların arasından geçip evine gidenleri vatansever (!), kurşunların karşısına dikilenleri hainlikle suçlamaya çalışıyor.

Ne saçma ki, sekiz yıl önce tiyatro, tiyatro, tiyatro diyerek kemiklerini sızlattığı, ailelerinin kalbine hançer sapladığı şehitlerin adını özür bile dilemeden şimdi ağzına almaya kalkıyor.

İçine düştüğü çaresizlikten olsa gerek, seçime katılım oranındaki düşüşü oy kaybı gibi gösterip, iki katı farkla kaybettikleri bir seçimi böylesine hassas ve milli bir konuya alet etmiş.

Yazık, çok yazık.

Artık kendisine özür dile demek de anlamsız, ağzını her açtığında daha da dibe batıyor.”

Kaynak: HABER MERKEZİ