Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dokuzlar’dan Büyükakın’a teşekkür! “Gözümüzün pası silindi”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a İzmit’teki projeleri nedeniyle teşekkür etti. Dokuzlar, “Açıkçası, gerçek belediyecilik hizmetleriyle gözümüzün pası silindi.” dedi.

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar yaptığı açıklamasında; “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte bir haftadır ilçemizde devam eden çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Açıkçası, gerçek belediyecilik hizmetleriyle gözümüzün pası silindi. Başkanımızın ilk döneminde Kuruçeşme yönünde D-100 karayolunu üst geçitle geçerek batıya uzanan tramvay hattımız, yeni dönemde büyük bir hızla doğuya, Alikâhya yönünde Kocaeli Stadyumu’na doğru ilerlemeye devam ediyor. İzmit’i doğusu ve batısı olmak üzere tümüyle kucaklayan bir belediyecilik anlayışı sergileniyor.

“GERÇEK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA”

Yine Alikâhya Mahallesi Turanoğlu Caddesi’ndeki vatandaşlarımızın doğalgaz problemi de Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından çözüme kavuşturuldu. İnönü Caddesi’nde 1 TL’ye ulaşım imkanı sağlanması, amatör spor kulüplerimize yapılan destekler, çevre çalışmaları son bir ayda Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin İzmit’imize sağladığı diğer hizmetlerden bazıları. Gerçek belediyecilik anlayışıyla şehrimize büyük bir aşkla hizmet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Tahir Büyükakın ve değerli ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi