Dokuzlar’dan Ercan’a; “Hürriyet ile arasının düzelmesine sevindim”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, yaptığı basın toplantısında CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan’a yüklenerek, “Öncelikle CHP ilçe Başkanı Gökhan Ercan'in şimdilerde kıymete bindirdiği Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile aralarının düzelmiş olmasına sevindiğimi belirtmek istiyorum” dedi.

Dokuzlar’dan Ercan’a; “Hürriyet ile arasının düzelmesine sevindim”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya geldi. İzmit Mini Köşk Restoran'da gerçekleşen buluşmada Başkan Dokuzlar, ülke ve kent gündemini değerlendirdi. Açıklamada İlçe Başkanı Dokuzlar’ın yanı sıra SKM Başkanı Fatih Özcan, Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, Gençlik Kolları Başkanı Göksal Gümüş ve yöneticiler katıldı.

“ADAY BELİRLEME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”

Şehitlere rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Dokuzlar, basın onur gününü kutlayarak sözlerine devam etti. Dokuzlar konuşmasında, “AK Partiye olan sevgiyi ve güveni teşkilatımız ile birlikte hissediyoruz. İzmit'in hak ettiği eser ve hizmet siyaseti için kararlı ve cesur adımlar ile çalışmaya devam edeceğiz. İzmitimizin kavga ile kaos ile kaybedecek 5 yılı yok. AK Parti dönemindeki kazanımları heba eden, belediyeyi iflas eşiğine getiren zihniyetten kurtaracağız. Kapısında alacakların alamayan insanları değil teşekkürün etmeye geldikleri bir belediye inşa edecek. Biz bu dediklerimizi İzmit'te yaptık, Allah’ın izni ile yeniden yapacağız. Aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Biz de bu süreci bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“TEŞKİLATIMIZ ADAYIMIZIN YANINDA OLACAK”

“Genel Merkezimizin Aday belirleme çalışmaları devam ediyor” diyerek sözlerine devam eden Dokuzlar, “Biz de bu süreci dikkatle ve heyecanla takip ediyoruz. Teşkilatlarında yapılan temayüller, sahada yapılan kamuoyu yoklamaları ve anketler sonucunda en doğru adayın belirleneceğine dair olan inancımız tamdır. Beraberlikle seçim çalışmalarının yürütüldüğü adaydır, bu sebeple adayımız açıklandığı andan itibaren tüm teşkilatlarımız olarak adayımızın yanında olacak, son dakikaya kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalışacak ve inşallah kazanan taraf biz olacağız.

“TAM BİR SAMİMİYETSİZLİK”

Öncelikle CHP ilçe Başkanı Gökhan Ercan'ın şimdilerde kıymete bindirdiği Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile aralarının düzelmiş olmasına sevindiğimi belirtmek istiyorum. İzmit Belediyesi'nin çalışamaz hale gelmesinin asıl sebebini kendisinin de yaşayarak şahit olmasına ve bilmesine rağmen bu konu üzerinden meclis üyelerimizi suçlaması tam bir samimiyetsizlik. Meclisin çalışması için ilk önce halkın oylarıyla seçilmiş belediye başkanın halkın meclisine gelmesi gerekiyor.

“EMEKLEMEYİ BİLE ÖĞRENEMEDİLER”

CHP Belediyeciliği İzmit'te değil Türkiye'de fark yarattı. Sayın ilçe Başkanına katılıyoruz. Milli bayramlarımızı tekeline indirgeyerek, örgüt propagandası haline getirenler ile elbette biz aynı yerde yürümeyiz. Biz tam 22 yıldır tüm bayramlarımızda milletimiz ile omuz omuza, el ele yürüyoruz. Kendileri ile milletimiz arasında büyük bir uçurum olduğundan bunu görmüyor olabilirler. Onlar bırakın yürümeyi emeklemeyi bile öğrenemediler, oldukları yerde sayıyorlar.

“KAZANACAĞIZ”

Marifet, seçimden seçime meydana çıkmakta, bayramdan bayrama yürümekte değildir. Marifet, milletimiz ile her daim bir berber olmaktır. Bayramlar bayram yapan milli değerleri koruyup, sahiplenmek, aslına uygun bir şekilde milletimiz ile bütünleşerek kutlamaktır. Bizler Cumhur İttifakı olarak 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri için tüm teşkilatlarımızla hazırız kararlıyız ve hep birlikte kazanacağız inşallah” şeklinde konuştu.