Dönence 14 Bölüm (FİNAL) Full İzle! Dönence Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Dönence 14. bölüm zamanı geldi. 11 Ekim Çarşamba günü final bölümüyle ekrana gelecek Dönence dizisinde Özgür ve Gece tüm gerçekleri öğreniyor. Kanal D dizisi Dönence final bölümü haberimiz üzerinden canlı izleyebilirsiniz..

Emre Kınay, Caner Topçu, Atakan Hoşgören gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Dönence dizisi final kararı aldı. Reyting yarışına dayanamayan Dönence dizisinin yeni bölüm zamanı geldi. 14. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak Dönence final bölümünde Özgür ve Gece tüm gerçekleri öğreniyor. Rüzgar'ın ölümle hayat arasında gidip kaldığı Dönence son bölümde neler yaşanacak merak ediliyor. İşte beklenen Dönence final bölümü..

DÖNENCE FİNAL .BÖLÜMÜ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DÖNENCE 14. BÖLÜM ÖZETİ

Özgür, Cem'in karşısına geçerek Gece'yi sevdiğini söyler. Öte yandan Miro, Özgür'ün kaçakçı olduğunu iddia eder. Ancak Özgür'ün suçlu olmadığı kısa süre içerisinde anlaşılır. Oklar, Harun'u gösterir. Verda, Harun'un geçmişi ile ilgili araştırma yapar ve onun tehlikeli biri olduğunu öğrenir. Öte yandan Özgür, anne ve babasını öldürenin Harun olduğunu öğrenir.

DÖNENCE 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Özgür, ailesinin ölümüne kimin sebep olduğunu bulabilecek mi merak edildi. Anne ve babasının neden ve nasıl öldüğü gerçeğini öğrenmek için çabalayan Özgür kardeşi Rüzgar’ın masum olduğuna inanmak ister fakat içten içe kafasında soru işaretleri kalır. Rüzgar ise anne ve babasının ölümüne sebep olan ejderha dövmeli adamı görür. Peki, bu ejderha dövmeli adam kimdir? Özgür, anne ve babasının neden öldüğünü öğrenebilecek midir? Harun, Olgun ailesinin arasına sızmak için elinden geleni yaparken diğer tarafta köşeye sıkışacağı bir durumla karşı karşıya kalır. Gülce yaşadığı krizi yavaş yavaş atlatmaya başlamışken, İstanbul’a okumaya giden Gece ise kendisini yalnız hisseder. Gece ve Özgür birbirlerine duydukları aşkla tekrar bir araya gelebilecekler midir?

Dönence 14 Bölüm (FİNAL) Full İzle! Dönence Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle - Resim : 1

DÖNENCE OYUNCULARI

Emre Kınay

Caner Topçu

Sümeyye Aydoğan

Atakan Hoşgören

Didem İnselel

Ogün Kaptanoğlu

Ülkü Hilal Çiftçi

Ahmet Varlı

Doğan Karakaş

Nazlı Çetin

Şebnem Doğruer

Alara Bozbey

Mesut Yılmaz

Edanur Gülbudak

Muammer Tali

Umut Kaya

Berfin Ant

DÖNENCE TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN