Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dönence hangi gün oynuyor? Dönence hangi kanalda?

Heyecan dolu yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Dönence dizisi fanları tarafından mercek altına alındı. Saat 20.00’da yayına giren Dönence hangi gün oynuyor merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler ve Dönence dizi oyuncuları..

Bu haberin fotoğrafı yok

Dönence hangi gün oynuyor? Dönence hangi kanalda?

Başrollerini Emre Kınay, Caner Topçu, Atakan Hoşgören gibi isimlerin paylaştığı yaz dizisi Dönence ekrana gelmeye devam ediyor. Saatler 20.00’ı gösterdiğinde ekran macerasına kaldığı yerden devam eden yapımda otizmli Gülce ve Asperger Sendromlu Rüzgar’ın yaşamları ele alınıyor. Tüm hayalleri bir süreliğine askıya alınmak zorunda olan Gece, özel bir çocuk olan kız kardeşi Gülce için bir anda kendisini ailesiyle birlikte Foça’da buluyor. Hayatı bir anda alt üst olan Gece, yelken kulübünde eğitmenlik yapan Özgür, Asperger Sendromlu erkek kardeşi Rüzgar ve Günce etrafında gelişen hikayeler izleyicilere aktarılıyor. 

DÖNENCE HANGİ GÜN OYNUYOR?

Kanal D’nin sevilen gençlik yapımlarından Dönence dizisi her hafta çarşamba günleri ekrana geliyor. Saat 20.00 olduğunda Dönence dizisi yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. 

ddd

DÖNENCE OYUNCULARI

Emre Kınay

Caner Topçu

Atakan Hoşgören

Sümeyye Aydoğan

Didem İnselel

Ülkü Hilal Çiftçi

Ogün Kaptanoğlu

Doğa Karakaş

Nazlı Çetin

DÖNENCE 10. BÖLÜM

Gülce’nin sosyal hizmetler tarafından alınabileceği gerçeğiyle kahrolan Cem ve Verda, Nurdan Hanım’dan gelecek olan haberi korku ve heyecanla bekler. Nurdan Hanım, Gülce’nin akranlarıyla birlikte olabileceği bir liseye yazdırılması gerektiğini söyler. Bunu duyan Cem ve Verda’nın içi bir nebze rahatlarken bu seferde kızlarının okula uyum sürecinin nasıl geçeceğinden endişe duyar. 

Gülce ailesinin yardımıyla bu zorlukların üstesinden gelebilecek mi merak edilir. Diğer tarafta kendisine çarpanın Miro olduğunu hatırlayan Ceren onunla yüzleşir fakat Miro bu işten de sıyrılmanın bir yolunu bularak ona aşık olduğunu söyler. Ceren’in ise Miro’yla ilgili planları ne olacak merak konusu olur. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!