Dört yıllık başkan Yeniden Refah Partisi’nden bu sözlerle istifa etti: Yıldırdı, bıktırdı!

Yeniden Refah Partisi’nde istifa şoku! Gölcük’te dört yıldır birim başkanlığı görevini yürüten tecrübeli isim, YSK üzerinden partisinden istifa etti

Dört yıllık başkan Yeniden Refah Partisi’nden bu sözlerle istifa etti: Yıldırdı, bıktırdı!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli’de sıkıntılı bir yerel seçim süreci geçirdi. Özellikle Başiskele, Gölcük ve Kartepe ilçelerinde yaşanan meclis üyesi aday listesi krizi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal’ın ilçelerdeki garip istekleri, İl Başkanı Ali Taştan’ın ilçelere karşı tutumu büyük sorunlara yol açtı. Yeniden Refah’ta açılan yaralar, hala toparlanamıyor.

ADALETSİZLİKLER

Dün ise önemli bir gelişme yaşandı. Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Teşkilatında 4 yıldır Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı görevini yürüten. Ahmet Can, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Ahmet Can istifa gerekçelerini ise ‘yapılan adaletsizlikler ve haksızlıklar’ olarak nitelendirdi.

TEŞKİLAT BÖLÜNDÜ

İşte YRP’den istifa eden birim başkanı Ahmet Can’ın o açıklamaları:

“Yeniden Refah Partisi Kocaeli’de çok büyük sorunlar yaşıyor. Adaletsizlikler ve haksızlıklar aldı başını gitti. İlçelerdeki meclis üyesi listesi krizi, il teşkilatının ilçelere yaptığı anlamsız müdahaleler bölünmelere yol açtı.

BÜYÜK HÜSRAN

Teşkilat içerisinde adam kayırma, ayrımcılıklar aldı başını gitti. Kocaeli teşkilatı da yerel seçimde büyük bir hüsrana uğradı. Bir tek Kocaeli vekilimiz vardı, o da teşkilatları unuttu, başka şehirlerde çalıştı. Kimse Kocaeli’ye sahip çıkmadı, çıkmıyor.

VEKİL KOCAELİ’Yİ UNUTTU

Maalesef Genel Merkezimiz de Kocaeli’deki hiçbir soruna müdahale etmiyor. Sorunlar kulak ardı ediliyor. Takınışlan bu tutum ve davranışlar, teşkilat mensubu arkadaşlarımızı yıldırdı ve bıktırdı. Bu ve bunun gibi gerekçeler nedeniyle partimden istifa ediyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ