Douglas Tanque: Kulübün hedeflerini gerçekleştirmeye geldim

Attığı golle Kocaelispor’a 3 puanı kazandıran Tanque, Eyüpspor maçının ardından konuştu ve “Kazanmamız gerekiyordu, kazandık” diye konuşurken taraftarın her maç aynı atmosferi sağlamasının kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

Douglas Tanque: Kulübün hedeflerini gerçekleştirmeye geldim

KAZANMAMIZ GEREKİYORDU, KAZANDIK

Brezilyalı futbolcu camiaya Süper Lig’i armağan etmek istediklerini ifade etti ve Eyüpspor maçının ardından şu ifadelere yer verdi: Bizim adımıza iyi geçen bir maç oldu. Şükürler olsun ki sonucu da olumlu bitti. Evimizdeki maçı kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Bu şekilde oynamaya devam edeceğiz. Yolun sonunda da taraftarlarımıza Süper Lig’e armağan edeceğiz.

HARİKA BİR ORTAM OLUŞTURDULAR

Buraya gelmeden önce bana mücadelemizi şampiyonluk için yapacağız denildi. Ben de bu kulübün hedeflerini gerçekleştirmeye geldim. Benim için ilk plan bu. Takım arkadaşlarımla beraber bu yolda yürüyeceğiz. Eyüp maçında harika bir atmosfer vardı ancak ben tüm maçların bu şekilde olmasını istiyorum. Gelmeden önce taraftarın videolarını izlemiştim. Harika bir ortam oluşturduklarını gördüm. Her maçımıza taraftarımızı bekliyoruz.

Kaynak: HABER MERKEZİ