Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dün Survivor Kim Elendi 2024? 18 Ocak Survivor Kim Kazandı? Survivor Kim Elendi 18 Ocak 2024? İşte 18 Ocak Survivor Elenen İsim

Doğukan Manço ardından Survivor elenen isim belli oldu. Ekranda fırtınalar estiren Survivor All Star 2024 son bölüm adaya veda eden açıklandı. Survivor 2024 son bölüm dün akşam ödül oyunu oynandı. Mavi takım ve Kırmızı takım karşı karşıya geldi. Kazanan ve kaybeden açıklandı. Peki, Survivor dün kim elendi? Survivor hangi takım kazandı? İşte yanıtı..

Doğukan Manço ardından Survivor

Survivor All Star 2024 kim elendi sorusuna yanıt arayan izleyiciler araştırmaları hızlandırdı. Haftanın 5 günü yeni bölümü yayınlanan Survivor elenen isim merak konusu oldu. Haftanın son ödül oyuncu için karşı karşıya gelen mavi takım ve kırmızı takım arasında kazanan kaybeden belli oldu. Mücadelenin hız kesmediği Survivor son bölüm izle ekranında yaşananlar izleyiciyi şaşırttı. Bir yandan oyun alanındaki mücadele bir yandan sonraki gerginlik izleyiciyi şaşırttı. 18 Ocak Perşembe günü yayınlanan Survivor All Star son bölümde kaybeden ismin Dominik macerası sona erdi. Peki, 18 Ocak Survivor kim kazandı? Dün Survivor da kim elendi 2024? İşte merak edilenler..

SURVIVOR HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor hangi takım kazandı merak eden izleyiciler harekete geçti. Bir eleme gecesi daha geldi. En son Dominik’ten ayrılan Doğukan Manço oldu. Doğukan ardından haftanın ilk elemesi yapıldı. Mavi takım ve Kırmızı takım kozlarını kıyasıya paylaştı. Açlıkla mücadele eden yarışmacılar büyük ödülü alabilmek için mücadeleyi bırakmadı. Tansiyonun iyice tavan yaptığı Survivor da kimler elendi merak edildi. 18 Ocak Perşembe günü yayınlanan Survivor son bölümde eleme düellosu yapıldı. Berna ile Seda, Kardeniz’le Sahra karşı karşıya geldi. Survivor ödül oyunu ardından bu hafta kadın elemesi yapıldı. 18 Ocak Perşembe ödül oyunu kazananı Mavi takım oldu.

SURVIVOR KİM ELENDİ 18 OCAK 2024

İzleyiciler bir yandan performansları incelerken bir yandan da Survivor All Star kim elendi araştırdı. Beklenen an geldi. Survivor kim elendi 18 Ocak 2024 sorusunun yanıtı Seda Aktuğlu oldu. Kolombiya ödülü sırasında havaalanını birbirine katan Survivor Seda elendi. Dün akşam Survivor da kim elendi Seda Aktuğlu gözyaşlarına boğuldu. Haftanın ilk eleme adayı Kardeniz ile Sahra karşı karşıya geldi. Haftanın ikinci eleme adayı olan Berna düelloda Seda Aktuğlu ile yarıştı. Haftanın 4. eleme adayı olan Sahra Kardeniz’e karşı maceraya girdi. 3 isim parkurun galibi olurken Survivor Seda yolculuğu sona erdi.