Sahte ölüm planı için kendisine benzeyen blogger’ı öldürdü

25 yaşındaki Schahraban K., kendisine benzeyen blogger Khadidja O.'yu öldürerek yeni bir kimlikle hayata başlamayı planladı. Ancak olayın arkasındaki büyü iddiası durumu daha da karmaşık hale getirdi.

Sahte ölüm planı için kendisine benzeyen blogger’ı öldürdü

Almanya, akıllara durgunluk veren bir cinayetle sarsıldı. 25 yaşındaki Schahraban K., sosyal medya üzerinden kendisine çok benzeyen 23 yaşındaki blogger Khadidja O.'yu bularak onu vahşice öldürdü. Schahraban'ın, cinayeti işleyerek kendi ölümünü sahte bir şekilde göstermek ve yeni bir kimlikle hayata devam etmek istediği öne sürülüyor.

SAHTE PROJE İLE TUZAK KURDU

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Ingolstadt'ta yaşanan olayda, Schahraban K.'nın ailesi, genç kadının aracında bir ceset buldu. İlk etapta Schahraban K.'ya ait olduğu düşünülen cesedin, yapılan incelemeler sonucunda 23 yaşındaki güzellik bloggerı Khadidja O.'ya ait olduğu belirlendi. Savcılık, Schahraban'ın sosyal medya aracılığıyla kendisine benzeyen birini aradığını ve Khadidja'yı sahte bir müzik videosu projesi bahanesiyle tuzağa düşürdüğünü açıkladı.

56 BIÇAK DARBESİ!

Schahraban K. ve suç ortağı Sheqir K., genç kadını ıssız bir alana götürüp 56 kez bıçaklayarak öldürdü. Planlarına göre, bu cinayet sayesinde Schahraban ölmüş gibi gösterilecek ve o da farklı bir kimlikle yeni bir hayata başlayacaktı. Ancak olayın detayları gün yüzüne çıkınca planları suya düştü.

GİZEMLİ BÜYÜ İDDİASI

Cinayete dair ortaya çıkan bir başka çarpıcı detay ise büyü iddiaları oldu. Schahraban K.'nın eski eşinin öne sürdüğü bu iddiaya göre, olayda büyü ritüelleri yer aldı. Arapça yazılı notlar ve bazı fotoğraflar, olayın sadece kimlik değiştirme değil, aynı zamanda bir büyü ritüeli kapsamında gerçekleştirildiğine dair şüpheleri artırdı. Eski eş, Irak'ta kötü amaçlı büyülerde kurban gerektiğini öne sürdü ve bu cinayetin de bu amaçla işlenmiş olabileceğini iddia etti.

SAVCILIK CİNAYETİN PLANLI VE VAHŞİ OLDUĞUNA DİKKAT ÇEKİYOR

Savcılar, cinayetin vahşice işlendiğini ve planlı bir şekilde hayata geçirildiğini belirterek, büyü iddialarına rağmen olayın asıl amacının kimlik değiştirme olduğu konusunda ısrarcı. Ancak savunma avukatları, büyü iddialarının da dikkate alınarak bir uzman tarafından araştırılmasını talep etti

Kaynak: ODA TV
Almanya Khadidja O Schahraban K