Dünyaca ünlü kadın futbolcu Alisha Lehmann Kocaeli'ye geliyor!

Dünyaca ünlü kadın futbolcu Alisha Lehmann İsviçre Milli Takımı'nın Türkiye Kadın A Milli Takımı ile oynayacağı mücadele için 12 Temmuz 2025'te Kocaeli'ye gelecek.

Dünyaca ünlü kadın futbolcu Alisha Lehmann Kocaeli'ye geliyor!

Alisha Lehmann saha içindeki başarıları kadar saha dışında da kendisinden söz ettirmeyi biliyor. İnstagram'da 15 milyon insan tarafından takip edilen Lehmann İngiltere'de Aston Villa formasını terletiyor.

25 TEMMUZ'DA KOCAELİ'DE OLACAK

Ülkesinin, yani İsviçre Milli Takımı'nın da formasını giyen Lehmann 25 Temmuz 2025'te Türkiye Kadın A Milli Takımı ile Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak mücadele için şehrimize gelecek.

ALİSHA LEHMANN KİMDİR?

Aston Villa'nın kadın futbol takımında forma giyen orta saha oyuncusu Alisha Lehmann 1999 yılında dünyaya geldi. 24 yaşındaki güzel futbolcu İsviçreli.

Sırasıyla Young Boys, West Ham, Everton ve Aston Villa kadın futbol takımlarının formasını giyen Lehmann aynı zamanda ülkesinin kadın milli futbol takımında da yer alıyor.

Saha içindeki oyunu kadar, saha dışında da paylaşımlarıyla ilgili gören Alisha Lehmann Instagram'da "alishalehmann7" hesabını kullanıyor ve 15 milyonun üzerinde takipçiye sahip.

Orta saha mevkinde forma giyen Lehmann'ın kendi markalı ürünlerini sattığı bir platformu da bulunuyor. Lehmann'ın aynı zamanda Tiktok hesabı ve fan sitesi de mevcut.

Dünyaca ünlü kadın futbolcu Alisha Lehmann Kocaeli'ye geliyor! - Resim : 1

Dünyaca ünlü kadın futbolcu Alisha Lehmann Kocaeli'ye geliyor! - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ