DURUKAN ŞEKERLEME (DURKN) HALKA ARZ NE ZAMAN? Durukan Şekerleme Kaç Lot Verir? Durukan Şekerleme Helal Mi?

Halka arz alım satım yapan vatandaşlar için yeni hisse duyurusu yapıldı. SPK onaylı Durukan Şekerleme Sanayi ve Ticaret AŞ halka arz fiyatı 17 TL olarak belirlendi. Peki, Durukan Şekerleme halka arz ne zaman? Durukan Şekerleme kaç lot verir? İşte yanıtı..

DURUKAN ŞEKERLEME (DURKN) HALKA ARZ NE ZAMAN? Durukan Şekerleme Kaç Lot Verir? Durukan Şekerleme Helal Mi?

Durukan Şekerleme halka arz ne zaman sorgusu yapan vatandaşlar son duruma odaklandı. SPK bülten listesine adını yazdıran Durukan Şekerleme Sanayi ve Ticaret AŞ halka arz hisse fiyatı 17 TL olarak açıklandı. Mevcut ortakları Uğur Durukan'ın sahip olduğu 5.000.000 TL nominal değerli, Mahmut Nedim Durukan’ın sahip olduğu 3.750.000 TL nominal değerli ve Mehmet Ertuğrul Durukan’ın sahip olduğu 1.250.000 TL nominal değerli B grubu paylar halka arza konu edilecek. Peki, Durukan Şekerleme kaç lot verir? Durukan Şekerleme halka arz katılım endeksine uygun mu? İşte merak edilenler..

DURUKAN ŞEKERLEME HALKA ARZ NE ZAMAN?

Durukan Şekerleme Sanayi ve Ticaret AŞ hisseleri 17 TL sabit fiyattan satılacak ve ek pay satışı yapılmayacak. 1 TL nominal değerli payların 17 TL sabit fiyat üzerinden satılacağı Durukan Şekerleme 32.500.000 TL değerinde bedelli sermaye artırımını 100.000.000 TL'den 132.500.000 TL'ye yükseltmeyi hedefliyor.

DURUKAN ŞEKERLEME (DURKN) HALKA ARZ NE ZAMAN? Durukan Şekerleme Kaç Lot Verir? Durukan Şekerleme Helal Mi? - Resim : 1

DURUKAN ŞEKERLEME KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Durukan Şekerleme Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz katılım endeksine uygun olup olmadığı henüz belli değil. Halka arz yatırımcıları için beklenen onaylı izahnamede borsa görüşü ve katılım finans ilkeleri bilgi formuna göre şekillenecek.

Kaynak: Şermin Temur