Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dürümünden böcek çıktı üzerine azarlandı!

Kocaeli’de dürümünden böcek çıkan vatandaş durumu firma işletmecilerine iletmesi sonrası üzerine bir de tepki gördü

Kocaeli’de dürümünden böcek çıkan

Kocaeli Derince İlçesi Dumlupınar Mahallesinde bulunan bir Katık (Hatay Usulü Dürüm) Restoranında dürümün içinden böcek çıktığı iddia edildi. İddialara göre dürümünden böcek çıkan vatandaş durumu firma işletmecilerine iletti ancak şikayeti sonrası işletmeciler tarafından tepki gördü. 

“SÖZLÜ HAKARETE MARUZ KALDIK

Yaşadığı olayı sosyal medya hesabından duyuran Seçil isimli vatandaş durumu şikayet platformuna da yazdı. Şikayetini aktaran vatandaş şu ifadeleri kullandı; “Kocaeli ili Derince ilçesi Dumlupınar Mahallesi Uğur Katık Döner adlı işletmeden verdiğimiz siparişte durum içerisinde böcek çıktı. Götürüp izah ettik bir özür yerine bir sürü sözlü hakarete maruz kaldık. Oradan birçok vatandaş ve çocuk alışveriş yapıyor. İnsan sağlığı hiçe sayılıyor ne bir denetim ne bir hijyen hiçbir şey yok. 

“HODRİ MEYDAN”

Ayrıca karşısında okul da var okullar açılacak çocuklar hep oradan alışveriş yapacak. Hastalıklar boy gösterecek gereken yapılsın. Kimse buradan alışverişte bulunmasın. Sağlığını düşünüyorsanız bir de bir özür yerine sergiledikleri tavır anlatılmaz. Elinden geleni ardına koyma dediler.  Koymuyoruz insan sağlığı ucuz değil. Her yere şikayet edeceğim. Elimde belgelerle resimlerle Hodri Meydan” dedi.