Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Düşük faizli konut kredisinden yararlanmak için bu son fırsat! İş Bankası’ndan 1 milyon 200 bin TL’lik destek

Ev sahibi olmak isteyenler için 2023 Aralık ayı itibariyle uygun faizli konut kredileri devreye girdi. İş Bankası 1 milyon 200 bin TL konut kredisine en uygun oranları sunuyor. İşte yeni hesap tablosu…

Ev sahibi olmak isteyenler

Türkiye’de konut fiyatları her geçen gün artmaya devam ediyor. Konut arzının azalması, deprem felaketi, enflasyon ve daha pek çok farklı etken konut fiyatlarının artmasında etkili unsurlar arasında yer alıyor.

Türkiye İş Bankası ise fiyatların ve kredi faizlerinin arttığı bu dönemde 120 ay vadede en uygun geri ödeme seçenekleri ile kredi fırsatı sunmaya devam ediyor. Aylık uygun taksit oranları ve düşük faiz avantajları ile vatandaşların hayalini kurduğu eve kavuşmaları destekleniyor.

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ ALMA ŞARTLARI NELER?

Türkiye İş Bankası tarafından ev sahibi olmak isteyenlere özel birçok farklı konut kredisi seçeneği sunuluyor. Ücretli, emekli, serbest meslek sahibi veya şirket ortağı olan gerçek kişiler ile gerçek kişi tacirler bu krediye başvuru yapabiliyor.

Kredi ödemelerinin düzenli yapılacağını gösteren gelir düzeyine sahip olmak, krediye konu taşınmaz üzerinde bir takyidat olmaması ve kredi notu gibi temel şartların sağlanması yeterli oluyor.

GÜNCEL KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

İş Bankası tarafından 2023 yılı itibariyle Aralık ayında da uygun faiz oranları devam ediyor. Birçok bankada konut kredisi faiz oranları yüzde 3’lerin üzerine çıkarken İş Bankası tarafından ‘’Ev Kredisi Kampanyası – Hayat Sigortalı – Tahsis Ücretli – 2 Milyon TL Dahil’’ konut kredisi için yüzde 2,87 faiz oranları uygulanıyor.

1 MİLYON 200 BİN TL KONUT KREDİSİ HESAPLAMASI

İş Bankası’nın kendi konut kredisi hesaplama ekranına göre 1.200.000 TL konut kredisi alacak bir kişi için aylık ödeme miktarı 120 ay vadede 35.634 TL olarak hesaplanıyor. Yüzde 2,87 faiz oranlarına göre yapılan hesaplamada vade sürelerine ve kredi tutarına göre farklı aylık tutar hesaplamaları da yapılabilir. Tercih edilecek konut kredisi türüne göre de hesaplamalar değişebilir.