Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Duygu Nebioğlu Flaş Detay Ortaya Çıktı! Duygu Nebioğlu Annesi Suphiye Orancı “Bir Erkek Bebeği Vardı” Deyince Ortalık Karıştı

Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı flaş gelişme açığa çıktı. Yıllar önce dört kızını terk edip Almanya’ya yerleşen Suphiye Orancı için bir de erkek çocuk iddiası ortaya atıldı. Suphiye Orancı’nın çocukluk arkadaşı “Bir de erkek bebeği vardı” deyince ortalık karıştı. İşte detaylar..

Duygu Nebioğlu annesi Suphiye

Tüm Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer alan Duygu Nebioğlu olayı sosyal medyayı hareketlendirdi. Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu hayatıyla gündeme damgasını vurdu. ATV yıldızı Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için harekete geçti. Duygu Nebioğlu ile ikizi olmak üzere dört kızını küçük yaşta bırakıp giden Suphiye Orancı aranmaya başladı. Aileye dair sırların anbean açığa çıktığı bugünlerde Duygu Nebioğlu’nun bir de abisi olduğu iddia edildi. Suphiye Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen kadın, “Bir de erkek bebeği vardı” dedi. İşte detaylar..

METİN AKPINAR KIZI DUYGU NEBİOĞLU

Metin Akpınar’a babalık davasıyla ortaya çıkan Duygu Nebioğlu flaş gelişme açığa çıktı. Duygu Nebioğlu son dönemde gündeme ablası Dilara Gülatan ile geldi. Ablasının babasının ünlü gazeteci Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Tüm Türkiye’nin merak ettiği konu müge Anlı İle Tatlı Sert programına taşındı. Canlı yayını arayan birçok kişi şaşırtıcı iddialarda bulundu. Canlı yayına bağlanan seyirci Suphiye Orancı’nın bir de oğlu olduğunu iddia ederek, “Ben Suphiye’nin çocukluk arkadaşıyım. Suphiye asil, güzel, narin, çok tatlı bir arkadaşımdı. Doğru düzgün bir aile yaşantısı yoktu, ona sahip çıkan yoktu. Erol mahallenin delikanlısıydı, onunla çıktıklarını söylemişti. Ondan bir çocuğu olduğunu duyduk. Çocuğu sonra Erol’un annesine bırakmış. Doğan bebek erkekti. Olay sonrası Erol’un ailesi mahalleden taşındı” dedi.

DUYGU NEBİOĞLU ANNESİ SUPHİYE ORANI NEREDE?

Duygu Nebioğlu, Sevgi Nebioğlu ve Dilara Gülatan’ın en büyük ablaları Furaye suskunluğunu bozdu. Aramızda Kalmasın programına konuşan Furaye, zorlu çocukluk yıllarının ardından kendine mutlu bir hayat kurmayı başardığını, hemşire olduğunu ve düzeninin bozulmasını istemediğini söyledi. Furaye, “Ben kardeşlerim gibi şanslı değildim. Onlar iyi ailelere evlatlık verildi. Ben 15 yaşına kadar yurtlarda kaldım. Her şey benim için daha zor, ağır ve travmatik geçti. Onca zor yılların ardından hayata tutundum. İyi olmak için çok çabaladım. Ve başardım, ayakta kaldım” diye konuştu.

DUYGU NEBİOĞLU ABİSİ İDDİASI

Suphiye Orancı’nın arkadaşı olduğunu iddia eden Zeynep isimli kadın Müge Anlı’nın programına bağlanarak, “Annesinden çok yakınan bir insandı. Bana ikizlerinin Metin Akpınar’dan olduğunu söylemişti. Çok klas bir kadındı, Etiler’de takılırdı. Ünlü bir Yeşilçam oyuncusu ona bir mekânda doğum günü partisi yapmıştı. Annesinin yüzünden ünlü isimlerle çıktığını söylemişti. O doğum günü yapan kişi yüzünden hapse girmiş. Konu hırsızlık diye biliyorum. Birlikte olduğu kişinin parasını çalmış. Parasını çaldığı kişi de o Yeşilçam oyuncusuydu. Dilara G.’nin babası Uğur Dündar değil, şarkıcı. Suphiye hep ünlülerle, işadamlarıyla birlikteydi” dedi.