Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Duygu Nebioğlu’nun mücadelesi sonuç verdi! Annesi bulundu, babasıyla ilgili ise… ‘Yok artık!’

Duygu Nebioğlu, usta oyuncu Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden doğan ikiz kızlarından biridir. Müge Anlı ve ekibi, Nebioğlu’nun annesini bulmak için yardım eli uzattı. İşte bu olayın detayları…

Duygu Nebioğlu, usta oyuncu

Usta oyuncu Metin Akpınar’ın 36 yıl önce ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki sanatçının kızı olduğunu resmen ilan etti.

Nebioğlu uzun yıllardır görüşmediği annesini bulmak için Müge Anlı’ya çıktı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı tarafından programa davet edilen Duygu Nebioğlu canlı yayında konuştu. Söyledikleri karşısında herkes şok oldu.

ANNESİ ALMANYA’DA YAŞIYOR VE GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR

Duygu Nebioğlu’na göre annesini en son 2010 yılında, Metin Akpınar’ın babası olduğunu öğrendikten sonra görmüş. Hala hayatta olduğunu bildiği annesine kavuşma arzusunu dile getirdi. Nebioğlu, dört kız kardeşi olduğunu ve annelerinin Almanya’da olduğunu bildiklerini açıkladı. Duygu Nebioğlu’na, öz ailesinin bir trafik kazasında hayatını kaybettiği bilgisi verildiği ortaya çıktı. On yaşındayken ikiz kardeşiyle birlikte evlat edinildiğini öğrendi.

Suphiye Orancı’nın çocuklarına bakamama nedeni de ortaya çıktı. Orancı mektubunda, “Yurt müdürüne evlat edinilebilecek çocuğum olmadığını bildirin! Onların anneleri var, yani yetim değiller.” diyor. Orancı’nın mektubunda kızlarına kavuşmak istediğini ve bir gün hapisten çıkacağını yazdığı ifade edildi.

Almanya’daki evinde kendisine ulaşıldığında eşinin orada olduğunu söyleyen Suphiye Orancı, “Çocuklarım kimseyi ilgilendirmez” diyerek görünmek istemediğini belirtti.

CANLI YAYINDA BABASIYLA İLGİLİ YENİ İDDİA!

Dilara’nın canlı yayını sırasında bir izleyici Dilara’nın babasının yine tanınmış bir isim olduğunu ve Suphiye Ormancı’nın 35 yıllık arkadaşı olduğunu iddia etti. İzleyici canlı yayına telefonla bağlandı. Müge Anlı o ismi duyunca şoke oldu ve “Şimdi söylemeyeceğim” dedi.

Duygu Nebioğlu’nun “kardeşlerinden birinin babasının da medya dünyasından ünlü biri olduğu” iddiası onu Türkiye’nin radarına soktu. Deneyimli gazeteci, bu kişinin Uğur Dündar olduğu iddialarına rağmen mahkemenin DNA testi sonucu nedeniyle babalık davasını reddettiğini açıkladı.

Bu olayda canlı yayın sırasında ortaya atılan yeni iddia ışığında durum daha da karmaşık bir hal aldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!