Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

e-Devlet KYK Burs/Kredi Başvuru Ekranı: KYK Kredi Başvuruları Ne Zaman? KYK Burs Başvurusu Nasıl Yapılır 2024?

KYK burs başvurusu 2024 2025 araştırması yapan öğrenciler geri sayıma geçti. Eylül ayının son günlerinde üniversite eğitimlerine başlayan öğrenciler gözlerini KYK burs ve kredi başvurularına çevirdi. Peki, KYK kredi başvuruları ne zaman? İşte e-Devlet KYK burs başvurusu ekranı..

KYK burs başvurusu 2024

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen KYK burs başvurularında 2024-2025 başvuruları için meraklı bekleyiş başladı. Eylül ayıyla birlikte yeni döneme başlayan öğrenciler burs ve kredi alabilmenin yollarını aramaya koyuldu. ÖSYM ek tercih sürecinin sona ermesiyle GSB e-Devlet başvuru ekranı mercek altına alındı. Peki, KYK kredi başvuruları ne zaman? KYK burs başvurusu nasıl yapılır 2024? İşte e-Devlet KYK burs başvuru ekranı..

E-DEVLET KYK BURS BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

KYK burs başvuruları için Gençlik ve Spor Bakanlığından henüz bir tarih açıklaması yapılmadı. KYK yurt ve burs başvuruları ayrı ayrı tarihlerde yapılıyor. Üniversitelerin akademik takvimlerine göre başvuru tarihleri farklılık gösteriyor. Öğrencilerin KYK burs ve kredi başvurularını https://www.turkiye.gov.tr/kyk-krediburs-basvurusu ekranından yapması gerekiyor. Geçtiğimiz sene lisans öğrencileri için burs ve öğrenim kredisi başvuruları Kasım ayı içerisinde yapıldı. Bu sene KYK burs/kredi başvuru tarihi açıklandığında sizleri bilgilendireceğiz.