E DEVLET SEÇİM GÖREVİ SORGULAMA EKRANI: YSK Seçim Görevi Sorgulama Nasıl Yapılır? e-Devlet Seçim Görevi Sorgulama

31 Mart yerel seçimlerine sayılı gün kala e devlet seçim görevi sorgulama ekranı açıldı. Sandıklarda görev alacak olan vatandaşlar sandık görev yeri sorgulama yapmaya başladı. YKS tarafından belirlenen sandık görevlisi öğrenme ekranı burada. İşte e devlet seçim görevi sorgulama ekranı..

E DEVLET SEÇİM GÖREVİ SORGULAMA EKRANI: YSK Seçim Görevi Sorgulama Nasıl Yapılır? e-Devlet Seçim Görevi Sorgulama

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi sandık görevlisi araştırmaları hızlandı. Yerel seçimlerde sandıklarda görev alacak olan vatandaşların sandık görevlisi başvuruları tamamlandı. e devlet seçim görevi sorgulama ekranı açıldı. Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan sandık görev yeri sorgulama e-Devlet ekranı açıldı. YSK tarafından belirlenen sandık görevlileri TC Kimlik Numarası ve E-Devlet Şifresi ile öğrenilebiliyor. Peki, e devlet seçim görevi nasıl bakılır? İşte YSK seçim görevi sorgulama ekranı..

E DEVLET SEÇİM GÖREVİ SORGULAMA

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) sandık görevlisi yerleri açıklandı. Sandık görevlisi olmak için başvurularını tamamlayan vatandaşların gündeminde ilk sırada yer alan seçim görevi sorgulama yapılmaya başladı. 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan YSK seçim görevi sorgulama ekranı e-Devlet sistemi üzerinden ulaşılıyor. Adaylar T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle beraber sandık görevlisi sorgulama yapabilir. 24 Şubat Cumartesi günü tamamlanan seçim görevi başvuruları ardından görev sonuçları memurlara henüz iletilmedi. Görevli olunacak merkezler YSK tarafından açıklanacak.

YSK SEÇİM GÖREVİ SORGULAMA EKRANI

e Devlet seçim görevi sorgulama ekranı açıldı. 31 Mart yerel seçimlerinde sandık görevlisi olan vatandaşlar seçmen sorgulama ekranı ile hangi sandıkta olacağını öğrenecek. YSK seçim görevi sorgulama için aşağıdaki linke tıklayın. e-Devlet şifrenizle birlikte nüfusa kayıtlı olduğu il, sıra no ve TC kimlik numarası girerek okulunuzu öğrenebilirsiniz. Sandık bilgisi sorgulama için Yurt İçi Seçmen Kaydı Sorgulama işlemi yapın. https://www.turkiye.gov.tr/yuksek-secim-kurulu-yurt-ici-secmen-kaydi-sorgulama yazarak Yurt İçi Seçmen Kaydı Sorgulama yapabilirsiniz.

E DEVLET SEÇİM GÖREVİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN