e Okul Karne Sonuçları GÖRÜNTÜLEME SAYFASI: e Okul e Karne Ne Zaman Açıklanacak 2024? e Karneye Nasıl Bakılır? e Karne Neden Yok?

Okullarda birinci dönem bitiş günü geldi. 19 Ocak Cuma günü yılın ilk karnesini alan öğrenciler bir yandan da e-Karne ekranına odaklandı. Öğrenci ve veliler e karne neden yok sorguladı. Peki, e karne 2024 ne zaman açıklanacak? e karne ne zaman açılır? İşte yanıtı..

e Okul Karne Sonuçları GÖRÜNTÜLEME SAYFASI: e Okul e Karne Ne Zaman Açıklanacak 2024? e Karneye Nasıl Bakılır? e Karne Neden Yok?

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönem karneleri geldi. 19 Ocak Cuma günü eğitim gördükleri okul yoluna düşen öğrenciler yılın ilk karnelerini aldı. Sömestr tatiline başlayacak olan öğrenciler bir yandan da veli bilgilendirme sistem araştırması yaptı. Karnelerini almaya gidemeyen öğrenci ve veliler karne notlarını e-okul sisteminden görüntülemek istedi. Çok sayıda öğrenci ve veli e okul e karne ne zaman açıklanacak 2024 araştırması yaptı. e okuldan karne görüntüleme sayfası açıldı. e okul karne sonuçları ekranı açıldı. Peki, e karne 2024 ne zaman açıklanacak? e karne neden yok? e karne ne zaman açılır? İşte merak edilen soruların yanıtları ve e okuldan karne görüntüleme ekranı..

E KARNE 2024 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yılın ilk karnelerini alan öğrencilerin sömestr tatili başladı. 19 Ocak 2024 Cuma gününün gelişiyle ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri yılın ilk karnelerini aldı. 20 milyon öğrenci bugün karnelerini aldı. Sabah saatlerinde karne heyecanı yaşayan öğrenciler karnelerini incelemeye başladı. Sınav notları ve devamsızlık bilgilerinin yer aldığı e-Okul sisteminde yer alan e karne sayfası açıldı. Öğretmenlerin ve idarenin sisteme not girişlerini tamamlamasıyla e-Okul sistemi kapandı. e-Okul karne gününün gelişiyle erişime kapatıldı. e-Karne sistemine girmek için Veli Bilgilendirme sistemine tıklayıp sisteme giriş yapın. Ardından sol taraftaki menüde yer alan e-Karne bağlantısına tıklayın. Açılan ekranda PDF ibaresini seçtikten sonra e-karne sayfasına ulaşabilirsiniz.

E KARNEYE NASIL BAKILIR 2024?

Öğrenci ve velilerin gündeminde yer alan e karneye nasıl bakılır 2024 hemen belirtelim ki e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden sisteme giriş yapın. Karne notlarını görüntülemek için e-Okul girişi ile not bilgileri menüsüne gelin. "Not Bilgisi" bölümüne tıklanarak karne notlarını öğrenebilirsiniz. E Okul sistemi üzerinden sınav tarihleri, haftalık ders programı, devamsızlık bilgisi gibi tüm detaylar görüntülenebiliyor. E-okul e-karne bölümünde 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk karneleri görüntülenebiliyor.

E-KARNE SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN