e-Okul ne zaman kapanıyor? MEB e-Okul sistemi son durum

e-Okul ne zaman kapanıyor? MEB e-Okul sistemi son durum

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim yılı takvimini açıkladı. Buna göre, öğrenciler 22 Ocak'tan itibaren yarıyıl tatiline girecek ve tatil 2 Şubat 2024 Cuma günü sona erecek. İkinci dönem dersleri ise 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak. Kapanışa az bir süre kala, öğrenciler ve veliler e-okul not girişinin ne zaman kapanacağını merak ediyor.

E-okul sistemine olan ziyaretlerin arttığı bu günlerde, öğrencilerin sınav sonuçları ve karne notları MEB E-Okul sistemi üzerinden görüntülenebiliyor.

E-Okul Not Girişi Ne Zaman Kapanacak?

E-Okul not girişi, eski uygulamalardan farklı olarak artık kapanmıyor. Sistem, karne gününe kadar öğrencilere ve velilere erişim imkanı sunmaya devam edecek. Bu sayede, öğrenciler karne gününe kadar notlarını ve sınav sonuçlarını takip edebilecekler.

VBS Öğrenci Giriş Sistemi: Nasıl Giriş Yapılır?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapmak için "eokul.meb.gov.tr" adresine giderek "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığına tıklamanız gerekmektedir. Ardından, e-Devlet şifrenizle giriş yaparak öğrencinizin notlarını ve bilgilerini kontrol edebilirsiniz. Karne dönemi boyunca sistemden yararlanmaya devam edebileceksiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ