Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EBRU GÜNDEŞ BEBEK İDDİASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI! Ebru Gündeş Hamile Mi? Ebru Gündeş Kiminle Evlendi? Ebru Gündeş Kaç Yaşında?

Türk halkının severek dinlediği şarkıcılardan Ebru Gündeş flaş gelişme gündeme geldi. Sahnede rahatsızlanan Ebru Gündeş herkesi korkuttu. Programa ara veren Ebru Gündeş bebek beklediği iddia edildi. Peki, Ebru Gündeş hamile mi? Ebru Gündeş kiminle evlendi? İşte yanıtı..

Türk halkının severek dinlediği

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş sahnede felaketi yaşadı. Milyonlarca dinleyicinin kulaklarındaki pası silen Ebru Gündeş flaş gelişme sosyal medyayı hareketlendirdi. Antalya Side konserinde bir anda rahatsızlanan Ebru Gündeş bir daha sahneye çıkamadı. Ebru Gündeş’i dinlemek için alana gelen hayranları Ebru Gündeş’e ne oldu merak etti. Sosyal medyada ünlü şarkıcının hamile olduğu iddiaları dolaşmaya başladı. Peki, Ebru Gündeş hamile mi? Ebru Gündeş kiminle evlendi? İşte merak edilenler..

EBRU GÜNDEŞ HAMİLE Mİ?

49 yaşında olan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş sahnede rahatsızlandı. Antalya Side konseri sırasında seyircilere, “Kısacık bir mola istiyorum” diyerek sahneden inen Ebru Gündeş geri dönmedi. Kalan 4 şarkıyı vokalistleri söylerken sanatçının hamile olduğu iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Ebru Güneş tansiyon sorunu yaşadığı için rahatsızlandığı söylendi. Onur Akay, kendisinden 12 yaş küçük Murat Özdemir ile evli olan Ebru Gündeş’in 4.5 aylık hamile olduğunu iddia etti.

EBRU GÜNDEŞ KİMİNLE EVLENDİ?

Çingenem, Yaparım Bilirsin gibi şarkılarla Türk halkının gönlünde taht kuran Ebru Gündeş 24 Temmuz 1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk evliliğini 1990 yılında Hamdi Vardar ile yapan Ebru Gündeş 2. evliliğini ise 2002 yılında Ömer Durak ile yaptı. 2003 yılında boşanan Ebru Gündeş 2010 yılında Azeri iş adamı Reza Zarrab ile nikah masasına oturdu. Alara isimli kızı dünyaya gelen Ebru Gündeş 4. evliliğini iş insanı Murat Özdemir ile yaptı.