Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ebru Gündeş Yeni Albüm Aşığım Hala Geldi! Ebru Gündeş Kaç Yaşında?

Türk halkının severek dinlediği isimlerden Ebru Gündeş yeni albüm geldi. Etkili sesiyle kulaklardaki pası bir kez daha silmeye gelen Ebru Gündeş, kariyerinin 16’ncı solo albümünü yayınladı. Ebru Gündeş yeni albüm Aşığım Hala dinleyicilerle buluştu. Peki, Ebru Gündeş kaç yaşında? Ebru Gündeş kaç albümü var? İşte yanıtı..

Türk halkının severek dinlediği

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş yeni albüm Aşığım Hala geldi. Bugün dinleyicilerinin beğenisine sunulan Ebru Gündeş Aşığım Hala albümü dinlenmeye başladı. 16 şarkıdan oluşan albümün çıkış şarkısı Şebnem Sungur ve Gökhan Tepe’in imza attığı Vakitsiz Geldin oldu. Türk halkının severek dinlediği isimlerden olan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş araştırmaları hızlandı. Peki, gönüllerde taht kuran Ebru Gündeş kaç yaşında? İşte yanıtı..

EBRU GÜNDEŞ YENİ ALBÜM AŞIĞIM HALA

Ebru Gündeş hayranlarının merakla beklediği yeni albümü yayınladı. Kariyerinin 16’ncı solo albümü Aşığım Hala piyasaya çıktı. Sevilen şarkıcı Ebru Gündeş’in, 5 yıl aradan sonra çıkardığı 16 şarkılık albümün çıkış parçası Vakitsiz Geldin oldu. Şarkının Nihat Odabaşı yönetmenliğinde çekilen klibi için stüdyoda çöl ortamı yaratıldı. İstanbul’da bir stüdyoda yapılan çekimler 16 saat sürdü. Türk halkının severek dinlediği isimlerden olan Ebru Gündeş yeni albümü aşağıdaki link üzerinden dinleyebilirsiniz..

EBRU GÜNDEŞ YENİ ALBÜM AŞIĞIM HALA DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

EBRU GÜNDEŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

24 Temmuz 1975 İstanbul doğumlu Ebru Gündeş, maddi imkansızlıkları yüzünden öğrenimini yarım bıraktı. Bir süre konfeksiyonda çalışan Ebru Gündeş, Raks Neşe Müzik’in ortağı Neşe Demirkat tarafından keşfedildi. Bir süre Emel Sayın’a vokalistlik yapan ünlü şarkıcı kısa zaman içinde bu renkli dünyaya alıştı. İlk albümü olan Tanrı Misafiri 1993 yılında çıktı. 2. albümü 1994 yılında çıkan Tatlı Bela oldu. Ardından Ben Daha Büyümedim, Kurtlar Sofrası, Sen Allah’ın Bir Lütfusun, Dön Ne Olur gibi albümlere imzasını attı. Basın mensupları karşısında 1 Aralık 1999’de beyin kanaması geçirdi. Bu olay üzerine uzunca bir süre hayranlarından uzak kaldı. 2000’de Bostancı Gösteri Merkezi´nde ilk konserini veren Ebru Gündeş’in; Kaçak, Evet, Kızıl Mavi, Ölümsüz Aşklar, Harika gibi birçok şarkısı dillerden düşmedi. 1990’da Hamdi Vardar ile evlendi. 2002 yılında Ömer Durak ile evlendi. 2010’da Azeri iş adamı Reza Zarrab ile evlenen Ebru Gündeş’in Alara isimli bir kızı var.

Albümleri 

1993 – Tanrı Misafiri

1994 – Tatlı Bela

1995 – Ben daha Büyümedim

1997 – Kurtlar Sofrası

1998 – Sen Allah’ın Bir Lutfusun

1999 – Dön Ne Olur

2000 – Dön Ne Olur Remixes

2001 – Ahdım Olsun

2002 – Ahdım Olsun Remixes

2003 – Şahane

2004 – Bize de Bu Yakışır

2006 – Kaçak

2008 – Evet

2011 – Beyaz

2012 – 13,5

2014- Araftayım

EBRU GÜNDEŞ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN