Ece Su, Balkanlarda iyi işlere imza attı

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün milli yüzücüsü Ece Su Samastı Kuzey Makedonya’nın Ohrid şehrinde düzenlenen Balkan Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

Ece Su, Balkanlarda iyi işlere imza attı

GELECEK İÇİN ÜMİT VERDİ

Sporcumuz Ece Su Samastı antrenörü Samet Işık ile birlikte ay yıldızlı kafilede yer alarak iki gün süren yarışlara çıktı. Yarışların ilk gününde 4x1250 metre 2 kız 2 erkek sporcudan oluşan mix 12 yaş bayrak takımında yarışan sporcumuz ve takımı Balkan dördüncüsü, ikinci günde bireysel yarışlarda da 5 ülkeden 29 sporcu arasında dokuzuncu olarak önemli başarı elde etti. İlk defa uluslararası yarışlarda yer alarak milli takımda yarışan Körfezli genç yüzücü Ece Su iddialı ve tecrübeli rakipleri arasında elde ettiği derecelerle gelecek için büyük ümit verdi.

ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYONDU

78 sporcu ve 40 kişilik teknik ekiple Balkan Açık Su Yarışlarına katılan milli takımımızda sporcumuz Ece Su Samastı ile birlikte antrenör olarak Körfez Gençlerbirliği Kulübü yüzme antrenörü Samet Işık da yer aldı. Yarışlara ev sahibi Kuzey Makedonya’nın yanı sıra Türkiye, Kosova, Bulgaristan, Sırbistan’dan yüzlerce yüzücü katıldı.

Ece Su, Balkanlarda iyi işlere imza attı - Resim : 1

Kaynak: Erdem Övüç