Ecevit Keleş kimdir? Ecevit Keleş nereli, kaç yaşında?

Ecevit Keleş kimdir? Ecevit Keleş nereli, kaç yaşında?

Trabzon'da doğan Ecevit Keleş, mesleki ve siyasi alanda adından sıkça söz ettiriyor. 1973 doğumlu Keleş, sorgulamaların odağında yer alırken, vatandaşlar Ecevit Keleş kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği ne gibi soruların yanıtlarını arıyor. İşte, Ecevit Keleş hakkında merak edilen detaylar.

Ecevit Keleş'in Akademik ve Mesleki Kariyeri

1991 yılında Sapanca Lisesi'nden mezun olan Ecevit Keleş, akademik kariyerine Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Harita ve Kadastro Bölümü'nde devam etmiştir. 1996 yılında üniversiteden mezun olan Keleş, harita mühendisliği başta olmak üzere, müteahhitlik, tavuk üreticiliği ve banka gayrimenkul eksperliği gibi alanlarda profesyonel hayatını sürdürmektedir. İş dünyasındaki başarıları ile de dikkat çeken Keleş, şirketlerinde 350 kişiyi istihdam ederek ekonomiye önemli katkılar sağlamaktadır.

Siyasi Hayatı

Ecevit Keleş'in siyasi kariyeri, 1984 yılından bu yana süregelen ve siyasetin her kademesinde görev alarak deneyim kazandığı bir süreci kapsıyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerlerine bağlılığı ile bilinen Keleş, CHP'nin Sakarya Belediye Başkanı adayları arasında yer almıştır. Kamuoyunun dikkatini çeken bu adaylık, onun siyasi alanda da iddialı bir isim olduğunun göstergesidir.

Kişisel Yaşamı

Ecevit Keleş, aynı zamanda evli ve bir çocuk babasıdır. Ailesiyle birlikte Sakarya'da yaşayan Keleş, hem iş hem de siyasi dünyada aktif bir rol oynayarak toplumsal yaşama katkıda bulunmaktadır.