Eda Erdem kimdir? Eda Erdem kaç yaşında? Eda Erdem nereli? Eda Erdem evli mi?

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunların’nda göstermekte olduğu etkileyici performansı ile dikkatleri üzerine çeken Eda Erdem merak ediliyor. Eda Erdem kimdir? Eda Erdem kaç yaşında? Eda Erdem nereli? Eda Erdem evli mi? işte tüm soruların cevabı

Eda Erdem kimdir? Eda Erdem kaç yaşında? Eda Erdem nereli? Eda Erdem evli mi?

EDA ERDEM KİMDİR?

Eda Erdem Dündar, 22 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Kendisi Türkiye Millî Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Voleybol Takımı'nın kaptanlığını yapmaktadır ve orta oyuncu pozisyonunda oynamaktadır. 30 Mart 2022 tarihinde Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi Sporcu Komisyonu başkanı olarak seçilmiştir. Eda Erdem, Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı'nın uzun yıllardır önemli oyuncularından biridir. Genellikle orta oyuncu pozisyonunda görev yapmaktadır.

EDA ERDEM EVLİ Mİ ÇOCUĞU VAR MI?

Eda Erdem, 2011 yılında Erdem Dündar ile evlenmiştir. Eda Erdem Dündar, 2011 yılında Erdem Dündar ile dünya evine girmiştir. 2011 yılından bu yana evli olan çiftin mutluluklar sürmektedir. Çiftin henüz çocuğu yoktur. Bu nedenle Eda Erdem'in çocuğu yoktur. Eda Erdem'in Erdem Dündar ile yaptığı evlilikten çocuğu bulunmamaktadır.

Kaynak: Posta