Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EDİRNE KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ BAŞLAMA TARİHİ 2024: Kırkpınar Ne Zaman Başlayacak? Kırkpınar Güreşleri Ne Zaman Başlar?

Her yıl büyük katılımla gerçekleşen Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri başlama tarihi merak edildi. Güreş severlerin gündeminde ilk sırada yer alan Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2024 için nefesler tutuldu. Bu yıl 663’üncüsü düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri biletleri satışa çıktı. Peki, Kırkpınar ne zaman? İşte yanıtı..

Her yıl büyük katılımla

Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2024 için geri sayım başladı. Her yıl büyük coşkuyla düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2024 hazırlıkları tamamlandı. Milyonlarca katılımcının odaklandığı Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yer alacak pehlivanlar son hazırlıklar için kolları sıvadı. Edirne’de yapılan güreş müsabakalarını yakından takip etmek isteyen vatandaşlar Kırkpınar Yağlı Güreşler bilet satış fiyatlarını öğrendi. Peki, Kırkpınar ne zaman? Edirne Kırkpınar Güreşleri ne zaman? İşte yanıtı..

KIRKPINAR GÜREŞLERİ NE ZAMAN?

2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri bu yıl 5 Temmuz 2024 Cuma günü başlayacak. Bu yıl 5-6-7 Temmuz tarihlerinde Sarayiçi Er Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri katılımcılara heyecan dolu anlar yaşatacak.

KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ BİLET FİYATLARI 

Heyecanla beklenen Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri ilk günü yani 5 Temmuz Cuma günü girişler ücretsiz olacak. 6 Temmuz Cumartesi ve 7 Temmuz Pazar günleri Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri için bilet satın alacak olan vatandaşlar 1’inci kategori için 750 TL ödeme yapacak. Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2’inci kategori biletler ise 500 TL’den satılacak. 2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri kazanan pehlivan büyük ödülün sahibi olacak.