Efesan Grup Turnuvası’nda şampiyon Hodri Meydan!

Bünyesinde çeşitli firmalardan 1000’e yakın personeli bulunan Efesan Grup’un sosyal dayanışmayı güçlendirmesi için düzenlediği futbol turnuvasında şampiyonluğu Hodri Meydan elde etti.

Efesan Grup Turnuvası’nda şampiyon Hodri Meydan!

TOPLAM 21 TAKIM KATILDI, 1 AY SÜRDÜ

Efesan Grup Turnuvası’na toplam 21 takım katıldı ve organizasyon yaklaşık 1 ay sürdü. Güçlü rakiplerini bir bir mağlup ederek adlarını finale yazdıran “Taşlama” personellerinde oluşan Hodri Meydan ise Mekanik takımları Gebze Teknik Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde karşılaştı. Final maçı büyük bir çekişme içinde geçerken mücadeleyi Efesan Grup İcra Kurulu Üyesi Onur Efe, Efesan Grup kurmayları, takım kurucuları ve işçiler takip etti.

Efesan Grup Turnuvası’nda şampiyon Hodri Meydan! - Resim : 1

NEFES KESTİ

Zorlu maçta Mekanik takımı iki kez öne geçse de, Hodri Meydan rakibini yakaladı ve normal süre 2-2 berabere bitti. Mekanik takımı adına goller Adem ve Doğukan’dan, Hodri Meydan’ın golleri Ömer ve İsmail’den geldi. Muharrem Kırbaş’ın yönettiği maçta normal süre 2-2 sona erdi ve şampiyonu penaltılar belirledi. Mekanik takımı 5’te 4 yaparken, Hodri Meydan 5’te 5 yaptı ve şampiyonluğu yeşil siyahlı ekip elde etti.

Efesan Grup Turnuvası’nda şampiyon Hodri Meydan! - Resim : 2

ONUR EFE: BU TÜR ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Hodri Meydan’da Yasin Yüce performansı ile hayli dikkat çekti. Gün sonunda kupa törenine geçildi. Efesan Grup İcra Kurulu Üyesi Onur Efe kupa ve madalyaları takdim ederken, amaçlarının kurum arasında sosyal dayanışmayı güçlendirmek olduğunu ve böylesi organizasyonlara Efesan Grup olarak devam edeceklerini belirtti. Adnan Sak ise organizasyonda emeği geçen başta Onur Efe olmak üzere herkese teşekkür etti.

Efesan Grup Turnuvası’nda şampiyon Hodri Meydan! - Resim : 3

Efesan Grup Turnuvası’nda şampiyon Hodri Meydan! - Resim : 4

Kaynak: HABER MERKEZİ