EFOR ÇAY SANAYİ HALKA ARZ TARİHİ: Efor Çay Halka Arz Ne Zaman? Efor Çay Kaç Lot Verir? Efor Çay Sanayi Katılım Endeksine Uygun Mu?

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan halka arz onayı alan Efor Çay Sanayi Ticaret A.Ş. bilgileri merak edildi. Yatırımcıların takibine giren Efor Çay halka arz tarihi araştırılmaya başladı. Peki, Efor Çay halka arz ne zaman? Efor Çay kaç lot verir? İşte yanıtı..

EFOR ÇAY SANAYİ HALKA ARZ TARİHİ: Efor Çay Halka Arz Ne Zaman? Efor Çay Kaç Lot Verir? Efor Çay Sanayi Katılım Endeksine Uygun Mu?

Sermaye Piyasası Kurulu onayından geçen Efor Çay Sanayi Tic. A.Ş. halka arz bilgileri belli oldu. Milyonlarca yatırımcının odaklandığı Efor Çay halka arz tarihi açıklandı. Kullandığı banka uygulamaları aracılığıyla hisse alışı yapacak olan vatandaşlar Efor Çay halka arz ne zaman sorgusuna başladı. Borsada EFORC hisse koduyla işlem görecek olan Efor Çay tarihi geldi. Peki, Efor Çay Sanayi kaç lot verir? Efor Çay halka arz katılım endeksine uygun mu? İşte merak edilenler..

EFOR ÇAY HALKA ARZ NE ZAMAN?

Efor Çay Sanayi Tic. A.Ş. halka arz talep toplama tarihleri 26-27-28 Haziran 2024 olarak açıklandı. Tamamı İbrahim Akkuş'a ait olan 27.000.000 TL nominal değerli paylar halka arz edilecek. Efor Çay halka arz fiyatı 14,50 TL ile satın alınacak. Efor Çay Sanayi halka arz T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Halka açıklık oranı yüzde 24,79 olan Efor Çay halka arz hisse kodu olarak EFORC kullanılacak. Toplamda 90 milyon lot dağıtımı yapacak olan Efor Çay Sanayi Tic. A.Ş. hisseleri bireysele ve şirket çalışanlarına eşit dağıtım yöntemiyle pay edilecek. Katılım endeksine uygun olan Efor Çay halka arz 67 lot dağıtırsa 971 TL ödenecek.

EFOR ÇAY SANAYİ HALKA ARZ TARİHİ: Efor Çay Halka Arz Ne Zaman? Efor Çay Kaç Lot Verir? Efor Çay Sanayi Katılım Endeksine Uygun Mu? - Resim : 1

EFOR ÇAY SANAYİ HALKA ARZ FON KULLANIMI

-Yüzde 25 yatırımcılar

-Yüzde 5 girişim sermayesi yatırımı

-Yüzde 30 finansal borçların ödenmesi

-Yüzde 40 işletme sermayesi

Kaynak: Şermin Temur